När man överraskas med blå himmel och sol på en dag som skulle regna bort. 
Vi har haft uppåt en +25°C idag här ute på slätten. Varvat vattenglas med timmar i solen, avslutade med grillning och satt ute i värmen (!) långt inpå senkvällen. Hur härligt? Nu ser det ut som att jag har skaffat mig fetaste bondbrännan mitt på halsen typ haha, men riktigt så illa är det inte. Mardrömmen ju ;)
 
Avslutade min fredagskväll med att däcka tidigt i sängen. Har börjat vakna med en brutal smärta i axlarna igen sedan några nätter tillbaka. Får typ ta tag och stabiliserar axeln medan jag försikigt roterar om jag ska kunna vända mig om, gör så sjukt ont. Någon annan som har så? Tydligen så ska det hjälpa att vila armen på en kudde framför sig så att vinkeln och belastningen blir bättre. Är det nu man ska skaffa en sådan där gravidkudde och ligga och krama om haha? Kanske funkar fett bra, who knows!
 
Ska hur som helst sussa nu. Struntar i att ställa alarm och tar en långfrukost imorgon - mysigt! Har lite mer uppdatering på g men inväntar en regnig dag för det. Skönt att kunna ta tillvara på de soliga dagarna medans de är här.
 
Godnatt på er♥
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress