Ni vet när det börjar tunna ur på dansgolvet, fötterna börjar värka och det börjar kännas dags att "call it a night"? Du börjar titta dig omkring och inser att golvet inte riktigt är lika fyllt av tjejer längre, dina ögon möter plötsligt två andra vart du än fäster blicken och killar börjar plötsligt cirkulera lite för närgånget. Då vet du vad klockan är slagen - halv tre ragget är igång!
 
Jag vet inte egentligen om det här faktiskt är en grej eller om det bara är jag som har registrerat att det är ett återkommande fenomen? Kanske för att jag är den av få som är nykter och fortfarande ser livet med klara ögon. Hur som helst så har jag ett väldigt tydligt exempel från ett sådant tillfälle för bara några månader sedan. Såhär gick det till;
 
 
En helgkväll i våras besökte vi en klubb vid Stureplan som jag innan aldrig hade varit på. En relativt liten klubb i en källare med två plan, halvbra musik och blandad kompott människor. Jag har nog aldrig varit på ett ställe innan där folk har puttat så mycket på varandra och haft no chill. Jises till och med jag tappade tålamodet tillslut av att bli iväg puttad av ex antal bredaxlade killar.
 
Vi kom dit ganska sent och hamnade väl på så sätt i den mest intensiva tiden under natten. Minns vid något tillfälle där vi stod lite på kanten på ett av dansgolven och en kille började rycka i mig och ganska hårdhänt försökte få till någon form av dans. Tur man har girlsen som tar tag och räddar en från situationen haha. Hemskt ocharmigt!
 
När tiden gick så märkes det att saker skiftade litegrann. Jag och min kära vän väntade ut en tredje och underhöll oss med lite dans och snack. Nog för att man kan få en blick här och där när man går förbi eller ser sig omkring, men jag skojar inte nu när jag säger att vi var omringade av guys som såg ut som att de hade sett två köttbitar på savannen. Vi till och med flyttade på oss till olika ställen i lokalen för att det blev så sjukt obekvämt. Men inte ens det hjälpte. De var som att de hade fått något hemligt meddelande i dörren att de här är bytena för ikväll och sedan spridit ut sig för att få sin chans haha. Någon vet jag kom fram och började snacka om någonting högst oklart för att sedan gå, då kom en annan kille fram från det andra hållet och undrade vad den underliga snubben hade velat. Najs move där killen, najs move. ;) Han kanske bara ville vara trevlig mot två tillsynes sårbara tjejer, men vi alla vet nog att han förmodligen såg sin chans att lägga in en oskyldig stöt. Jag har ingenting emot killar som vågar ta initiativ, men gör det rakryggad utan en massa baktankar i fickan snälla.
 
Nu var just den här kvällen egentligen mest bisarr och någonting man kan se tillbaka på med ett gott skratt. Men jag är nog ganska säker på att jag inte kommer återvända dit i första taget. Håller mig nog till de andra klubbarna – och fortsätter att gå hem innan klockan slagit halv tre. ;)
 
Har ni någon sådan där högst skrattretande eller märklig situation från en utekväll?
Kommentera här nedan!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress