31 juli 2017

Last day of July

Allmänt

Efter en lång, lugn och skön Juli månad går jag in i Augusti med blicken fokuserad framåt.
Jag vågar knappt hålla tummarna och tro på att drömplanen kan bli verklighet. Ni vet när någonting är lite för bra för att bara slå in och klaffa rätt? Hoppas på att det finns någon mening med att det är rätt tid för saker att falla på plats nu. Fokuserad, otålig och smått skräckslagen – då är man på rätt väg.
 
Idag har jag spenderat dagen på en nästintill tom galleria tillsammans med en fin gammal vän. Så fint hur man kan gå månader utan att ses men ändå hålla fast vid vänskapen efter så många år. Hittade lite smått med mig hem också. På tal om nytt, så fick jag den här här söta toppen på bilderna ovan i brevlådan häromdagen (därav det extremt skrynkliga tyget hehe). Så snyggt med off shoulder, men också så sjukt opraktiskt. Det är ett ständigt neddragande i den här lilla skapelsen vill jag lova haha. Tacka vet jag NA-KD´s klistriga band på insidan på en av deras dösnygga playsuits som jag har hängande i garderoben. Sitter som ett smäck! Hoppas på fler varma sommarkvällar framöver så jag hinner bära den bara. Innan det är dags att dra fram långbyxorna igen..
 
Nu ska jag avsluta den här dagen med att dra fram skrivblocket och skriva lite. Ser så fram emot att läsa i den om femton år och se tillbaka på livet som tjugoåring. I jakten på drömmar, mål och resten av livet.
Godnatt!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress