Idag är det inte många knop hörrni.
För ovanlighetens skull faller regnet från en grå himmel och just idag kan jag inte tänka mig ett bättre väder för dagens lugna aktivitet. Ligger liksom fortfarande på soffan efter morgonens långa frukost haha, så sömnig! Vissa får väl krypningar i hela kroppen och tycker det är otänkbart att slösa bort tid på det sättet. Men to be honest så kan jag tycka det är lika viktigt att våga bara vara, som att ta tag i saker och vara produktiv. Inte sant? En balans är ju att föredra, såklart!
 
 
Gårdagens två nya favoriter. Plot twist är verkligen right on point och Conor har jag följt sedan han släppte sin första singel. Finns typ inte en låt som han har medverkat på som jag inte har fastnat för. 
 
Nästa vecka drar jag igång med en ny grej som är jobbrelaterad. Ska bli spännande! Tänkte på det igår; att jag är så glad för att jag fortsätter att välja den vägen jag vill gå och att det hittills har löst sig längs vägen. Vågar knappt skriva det för då skiter det väl sig snart haha, men jag hoppas verkligen att det fortsätter lösa sig så som jag hoppas på. Jag är sådan att jag alltid vill hålla lite tyst om saker tills/om det blir verklighet. Det är så lätt att bli påverkad av människors både väl- och illvilja när det kommer tillbeslut som egentligen bara handlar om dig. Därför är jag tyst tills jag känner att jag står stadigt och åtminstone är lite på det klara med vad jag vill. Input och råd kan vara bra! Men kom ihåg att det i slutändan handlar om ditt liv och hur du vill leva det, inte någon annan.
 
Nu ska jag hoppa ur pyjamasen (klockan 13 en lördag haha ) och bli lite människa. Med andra ord hoppa i en lite mer anständig mysoutfit och mysa runt i den resten av dagen ;) Ha en fin helg hörrni!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress