Phu, vad hett det är idag!
Prognosen gick ifrån halvtaskigt väder till strålande sol och uppåt 24 grader. Snacka om att pricka in rätt ställe att befinna sig på den här sommaren.
 
Passar på att gå in och svalka mig lite när solen ändå gick i moln. Grymt sugen på en good smoothie men det enda vi har hemma i form av råvaror är väl en halv banan och en påse spenat i frysen haha, euw. Skämt åsido, vi har hela rabatten full av smultron och landet av jordgubbar så det ska gå att få ihop någonting.
 
 
Den här lilla högtalaren hänger med mig runt i hela huset och är perfekt ute på altanen under alla de fina sommardagarna som varit nu. Fick med den i något erbjudande på dator eller telefon, men sen dess har den bara legat i sin låda. Perfekt size på den! Dessutom ska den vara vattentålig vilket är ett stort plus, om man lever i närheten av vatten vill säga.. Här på slätten får man överleva med en kall dusch då och då. Har faktiskt inte haft en sådan där riktigt dag vid sjön än. Så lätt att man fastnar här hemma i bekvämligheten, istället för att sätta sig i bilen och ta sig iväg 40 minuter bort. Ge mig en nedgrävd pool och livet här ute vore perfekt haha!
 
Hoppas ni också har en fin dag så hörs vi möjligtvis med en lite kul story senare ikväll. Ska testa baka några kakor också som faktiskt inte innehåller mer än bara tre ingredienser. Återkommer med resultatet!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress