Fredag betyder ny musik. Här är två favoriter från veckans låtsläpp som åker direkt in på listan!
Kan inte få nog av James Arthur - Sun Comes Up, ni vet när man hittar en låt som har allt? Får typ hindra mig själv från att trycka på repeat om jag ska få något jobb gjort haha. Seglar iväg och blir helt uppslukad, så himla bra!
 
 
Idag ska jag skriva klart lite artiklar och förhoppningsvis ha kvällen fri att göra något om jag skulle känna för det. Skulle bli regn men nu ser det ut att vara fint? Hade tur med två riktigt fina ( och varma!) dagar här i veckan. Sa det i måndags när det var soligt men blåste sjukt kallt: "Nä mamma, nu klarar jag inte att bo i det här landet snart" haha. Sanningen är ju den att vill man verkligen, så är det ju bara att sticka! Att bo utomlands under vintermånaderna vore ju drömmen, det är bara jobbmässigt det ska funka också. Men skulle jag lyckas lösa det i framtiden så kommer jag med säkerhet bo i något land med varmare klimat under det mörka halvåret. Det gäller att skapa det livet som ger en så mycket välmående som möjligt, inte sant?
 
Ha en superfin fredag hörrni så hörs vi snart igen. Har hänt lite grejer här som jag ska berätta om.. men först -> jobb!
Är det inte löjligt ändå, att vi är "halvvägs" genom sommaren när det precis känns som att den har börjat? Att fira in den med familj och vänner långt inpå natten kändes ändå ganska "fair". 
Efter att ha rullat in på gårdsplanen stax innan 02 igår natt, så bestämde jag mig för att stänga av alarmet och ta mig en rejäl sovmorgon idag. Det vill säga vakna senast tio och scrolla planlöst på telefonen, tills jag kände mig redo för att lämna sängen. ;)
 
Vi började med en lunch här hemma. Färskpotatis och jordgubbar i mängder (heeelt galen i det. När jag var liten älskade jag potatis tydligen, haha sjukt random) efter det så svirrade jag om och åkte iväg för nästa firande under kvällen. Där blev det lite mer potäter och ÄNNU mer smarriga gubbar (röda ätbara sådana alltså😉). Slutade sjukt trevligt innan jag skjutsade hem två små goingar och rullade sista biten hem själv. Så sjukt skönt att hänga med människor som inte höjer på ögonbrynen för att man väljer att avstå alkohol. För mig är det inte ens ett val. Precis som vi snackade om igår; jag festade aldrig när jag var femton och började därför aldrig dricka. Kände mig sjukt obekväm i sådana situationer med människor som personförändrades och tappade kontrollen över sig själva. Därför har jag heller aldrig sett tjusningen i att dricka sig full och inte haft något intresse i att testa själv. Jag respekterar de som väljer att göra det och lägger egentligen ingen speciell tanke vid det, så länge det inte drabbar mig eller någon annan illa på något sätt.  
 
 Outfit nummer två. 
Vita jeans, gulligt linne och min senaste kärlek på jackfronten. Har inte ägt en jeansjacka på jag vet inte hur länge, men nu kändes det dags att addera den här lilla skapelsen till sommargarderoben. Så snyggt till ljusa jeans eller klänning med bara ben!
 
Hoppas ni hade en fin kväll igår. ♥ Berätta gärna om hur ni tänker kring det här med alkohol. Vore kul att höra hur ni resonerar - både för och emot. och psst.. glöm inte att klicka på hjärtat om ni gillar.
Jag hade sett framför mig hur jag skulle skriva ett inlägg om den senaste veckans händelser då bloggen har stått tom. Men sen insåg jag att tankarna drog någon annanstans, nämligen om makten att påverka saker som händer i ens liv.
 
Med snart halva året som har gått så kan jag se tillbaka på det och inse hur mycket de val som jag har jobbat aktivt för, är de som har gjort störst skillnad. De gångerna som jag har tagit saken i egna händer and made stuff happend, är också de som har gjort att jag har utvecklats mest. Inte den gången då jag satt och väntade på att någon skulle höra av sig, inte den gången då jag inte vågade ta första steget, inte den gången då jag inte sa som det var. Det är faktiskt svårare att komma på de gångerna som jag inte har gjort någonting, än de gångerna då jag faktiskt har gjort det. Det om något måste ju vara en vinst i sig.
 
Om jag har fallit på näsan många gånger? Alltså OM jag har gjort haha. Men jag har desto fler roliga minnen att se tillbaka på, även om några får mig att skämmas fortfarande så fort de gör sig påminda. Men (!) – trots det så står jag för mina val och ångrar inte ett enda. Även om besvikelsen många gånger har varit större än lyckan så har de alltid tagit mig så mycket längre fram, än om jag hade suttit och väntat på att andra kanske skulle göra det valet åt mig. Det ligger faktiskt någonting i att gå ut där and chase after what you want. Blir det inte som du hoppades på så är det bara att gråta de där tårarna, tills du inser och kan acceptera att det inte var menat. Så länge du har gjort vad DU har kunnat, så är det lättare att ta med sig en lärdom ifrån det och se framåt mot nya möjligheter. Om det så handlar om karriär, kärlek eller freaking life i allmänhet. Precis som texten ovan säger; ta tillvara på möjligheter i alla aspekter – och hoppas på att det leder dig till lycka. 
 
Vi avslutar där. Det finns mycket mer att säga angående det här ämnet, men nu vet ni vad ska jag hänga tvätten och poppa mig en skål popcorn till ett avsnitt av Gilmore girls. En vanlig sommarkväll i Juni..och imorgon fortsätter jag att kämpa för allt det som jag vill att mitt liv ska innehålla.
Godnatt!