Efter att ha fått igen nio timmar på sömnkontot och två dagar i lugnt tempo så känner jag mig redo för livet igen.
Gårdagen spenderade jag med den lilla goingen över och mumsande på mammas goda blåbärsgrottor. Att gå ifrån betong till den här utsikten över är ju inte fy skam det heller. Faktum är att jag nästan blir lite rastlös vid tanken på att jag har en heeeel sommar framför mig med inga spikade planer. De senaste somrarna (sedan studenten) har gått i 180 med jobb som tagit upp större delen av tiden, så det är lite ovant att faktiskt vara lite friare i år. 
 
Senare idag blir det att catcha up med två saknade pinglor som jag inte har träffat sen... mars? Det blir så lätt att man springer om varandra och inte hörs av när man lever på olika ställen. Jag har varit hemskt dålig på att höra av mig det senaste, men jag upplever att det inte spelar någon roll när man kommer upp i den här åldern. Det kan gå månader utan att man ses men när man väl gör så är det precis som vanligt. Bara det att man har en halv livshistoria att gå igenom varje gång haha. ;)
 
Nu ska jag släpa mig upp ur min oförskämt sköna säng och lyxa till det med en pannkisfrulle tror jag. Vaknade upp och hade en sådan sjuk längtan efter stallet, efter att ha drömt om mitt misslyckade försök till att ta mig upp på hästryggen igen. Fy tusan vad jag saknar det alltså!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress