Regn som smattrar mot rutan, soffhäng och en rykande het kopp te. Mamma envisades med att förstöra popcornen med en klick smör haha, blir så kladdiga att äta då ju!
 
Hur har ni det där ute i vårt avlånga land? Jag skriver för fullt om dagarna, drömmer om framtiden på nätterna och plågar mig i den kalla vinden dess i mellan – i ett försöka få lite sol på kroppen.
 
Förutom skrivandet så har jag verkligen hittat tillbaka till fotoglädjen igen. Varierar mellan min kompaktkamera och systemkamera med mitt fasta femtio. Blir så fint med det korta skärpedjupet! Skulle sååå gärna vilja byta upp mig några modeller på "systemisen"och förbättra kvalitén lite. Tänk vilka fina sommarbilder det skulle bli!
 
På tal om sommar. Vem hade trott att jag skulle sitta och längta och på riktigt relatera till raden "Stockholm i mitt hjärta" med allsång på tv:n igår? Känner mig lite sådär nyförälskad i en stad typ! Får se när nästa resa upp blir...eller kanske rent utav flytt. Alltså freaking kärlek till hur spännande livet känns just nu. Ska ta tillvara på den känslan och de möjligheter som finns så mycket jag kan!
 
Men för nu så ska jag mysa vidare lite här i soffan. Och vi, vi hörs snart igen. 
Kramis!♥
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress