12 juni 2017

Examens firande

Allmänt

Igår var det dags för en försenad liten gathering för att fira två färdigutbildade kämpar i familjen.
Jag är nog den som mest har sett på min examen som "ingen big deal". Lite som när man gick ut nionde klass - en milstolpe men inte som en student eller högskoleexamen. Lite som att det måste ha varit blod, svett och tårar för att det ska vara värt ett firande. Är ni med på hur jag menar? Tur man har människor runtomkring en som rycker tag och ba: "Hallå du är färdigutbildad journalist, klart det ska firas!"
 
Dagen började med att jag for som en skållad råtta för att hämta ut paket (aka vindrutetorkarmotor så att jag kan köra min älskade lilla bil i regniga sommarsverige), handla de sista ingredienserna till tårtan och lusläsa hyresannonser. Är det sjukt när man börjar tycka att en månadshyra på 7500 kr är billigt för en etta? I think so.
Snart därefter dök lilla familjen upp från olika håll. Blir helt varm i hjärtat av alla fina ord och lyckoönskningar jag har fått den senaste veckan. Att jag också har blivit överraskad med så fina presenter är egentligen helt oviktigt, men så sjukt fint ändå (tack hörrni!!). 
 
Vi försökte oss på en liten familjebild igår när vi alla var samlade, vilket var lättare sagt än gjort haha.↑
 
Nu fortsätter en vecka mot framtida mål och planer. Allt är väldigt oklart just nu, vilket är så sjukt spännande och oroväckande på samma gång. Men det ser ut som att det blir en Stockholmsvisit redan i helgen faktiskt -LÄNGTAR!
 
Psst. Glöm inte att klicka på hjärtknappen om du gillar inlägget! ♥
fasligtsja.blogg.se

Jätte fina bilder =)

Svar: Tack! :)
Rode Gradin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress