Är det inte löjligt ändå, att vi är "halvvägs" genom sommaren när det precis känns som att den har börjat? Att fira in den med familj och vänner långt inpå natten kändes ändå ganska "fair". 
Efter att ha rullat in på gårdsplanen stax innan 02 igår natt, så bestämde jag mig för att stänga av alarmet och ta mig en rejäl sovmorgon idag. Det vill säga vakna senast tio och scrolla planlöst på telefonen, tills jag kände mig redo för att lämna sängen. ;)
 
Vi började med en lunch här hemma. Färskpotatis och jordgubbar i mängder (heeelt galen i det. När jag var liten älskade jag potatis tydligen, haha sjukt random) efter det så svirrade jag om och åkte iväg för nästa firande under kvällen. Där blev det lite mer potäter och ÄNNU mer smarriga gubbar (röda ätbara sådana alltså😉). Slutade sjukt trevligt innan jag skjutsade hem två små goingar och rullade sista biten hem själv. Så sjukt skönt att hänga med människor som inte höjer på ögonbrynen för att man väljer att avstå alkohol. För mig är det inte ens ett val. Precis som vi snackade om igår; jag festade aldrig när jag var femton och började därför aldrig dricka. Kände mig sjukt obekväm i sådana situationer med människor som personförändrades och tappade kontrollen över sig själva. Därför har jag heller aldrig sett tjusningen i att dricka sig full och inte haft något intresse i att testa själv. Jag respekterar de som väljer att göra det och lägger egentligen ingen speciell tanke vid det, så länge det inte drabbar mig eller någon annan illa på något sätt.  
 
 Outfit nummer två. 
Vita jeans, gulligt linne och min senaste kärlek på jackfronten. Har inte ägt en jeansjacka på jag vet inte hur länge, men nu kändes det dags att addera den här lilla skapelsen till sommargarderoben. Så snyggt till ljusa jeans eller klänning med bara ben!
 
Hoppas ni hade en fin kväll igår. ♥ Berätta gärna om hur ni tänker kring det här med alkohol. Vore kul att höra hur ni resonerar - både för och emot. och psst.. glöm inte att klicka på hjärtat om ni gillar.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress