Fredag betyder ny musik. Här är två favoriter från veckans låtsläpp som åker direkt in på listan!
Kan inte få nog av James Arthur - Sun Comes Up, ni vet när man hittar en låt som har allt? Får typ hindra mig själv från att trycka på repeat om jag ska få något jobb gjort haha. Seglar iväg och blir helt uppslukad, så himla bra!
 
 
Idag ska jag skriva klart lite artiklar och förhoppningsvis ha kvällen fri att göra något om jag skulle känna för det. Skulle bli regn men nu ser det ut att vara fint? Hade tur med två riktigt fina ( och varma!) dagar här i veckan. Sa det i måndags när det var soligt men blåste sjukt kallt: "Nä mamma, nu klarar jag inte att bo i det här landet snart" haha. Sanningen är ju den att vill man verkligen, så är det ju bara att sticka! Att bo utomlands under vintermånaderna vore ju drömmen, det är bara jobbmässigt det ska funka också. Men skulle jag lyckas lösa det i framtiden så kommer jag med säkerhet bo i något land med varmare klimat under det mörka halvåret. Det gäller att skapa det livet som ger en så mycket välmående som möjligt, inte sant?
 
Ha en superfin fredag hörrni så hörs vi snart igen. Har hänt lite grejer här som jag ska berätta om.. men först -> jobb!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress