Det har ju varit lite tyst här de senaste veckorna på grund av väldigt hektiska dagar. Så jag tänkte jag skulle summera några händelser för er nu!
Som ni säkert förstår så har inte kameran varit uppe speciellt mycket heller, så ni får hålla tillgoda med de som finns. 
 
Först av allt: Jag har flyttat ut ur min lägenhet!
De senaste åtta månaderna har jag bott i en liten etta på tempus, som är ett gäng lägenhetshus med endast studentlägenheter i Åkeshov. I början avskydde jag det, men såhär i efterhand var det ett perfekt boende både avståndsmässigt in till stan och med lite "natur" runt hörnet. Men i slutet på maj var det dags att ta mitt pick och pack och flytta ut! 
 
Nicole kom som en räddare i nöden och hjälpte mig städa på tisdagskvällen. Vet inte hur länge jag hade stått där annars, eftersom jag samtidigt hade fullt upp på kontoret under dagarna och redan hade fullspäckade kvällar som det var. Mina vindrutetorkare på bilen hade oturligt nog gått sönder senaste gången jag körde hem så den blev kvar i Örebro, men det betydde att jag skulle försöka få med mig det sista på ett tåg hem istället. Phu! Kvällen slutade med en uber hem till Nicole som var supergullig öppnade upp sitt hem de sista dagarna i Stockholm. Gulle♥ Steg innanför dörren med mina tunga påsar och en väska som vägde ett ton typ haha (huuuur är det möjligt att man kan ha så mycket grejer alltså?) närmare halv tolv på natten. Somnade närmare två och skulle upp för besiktning av lägenheten dagen efter innan kontoret. Så ni kan ju förstå hur mitt schema gick i ett där ett tag!
 
 
Praktiken och provjobb.
Mitt i allt det här gjorde jag mina sista dagar på min praktik på blogg.se, bästa tiden verkligen! Är sjukt nöjd över mitt val och glad för att jag fick spendera tre månader där. Stannade kvar och provjobbade de tre sista dagarna innan det var dags att ta sig tillbaka till skolan. Vill ni veta mer om hur det är att ha praktik på blogg.se så kan ni läsa om det här
 
"Den stora dagen"
Avslutningsvis så var det dags för examensdagen. Tänkt vad snabbt och samtidigt hur mycket som kan hända under två år! Mer om mina tankar kring åren som gått och framtiden kan ni läsa om här. Det är mitt bästa beslut någonsin att jag begav mig iväg och började plugga journalistprogrammet. Det har varit kämpigt och ett pain in the ass på många plan, samtidigt som jag ser tillbaka på det med värme i hjärtat. Kaggeholm kommer jag alltid minnas tillbaka på som min språngbräda ut till den framtiden som jag önskade mig - eller åtminstone en början till det
 
På fredagen åkte vi ut till Ekerö och skolan för en gemensam avslutning med resten av linjerna. En liten avslutning där vi fick våra examensbevis, pratade minnen, tog bilder och kramades. Några oväntade tårar blev det allt, innan vi kutade till bussen och lämnade Kaggeholm för en sista gång. På kvällen möttes vi alla för häng på trädgården, vilket kanske inte riktigt var ett ställe helt i min smak. Men grymt härligt ställe om man bara vill umgås ett större sällskap! Kommer säkert ta mig tillbaka dit i sommar ändå, när vi inte känner för att leva life på någon av rooftop barerna eller dansa tills fötterna värker på stureplan.
 
På lördagsmorgonen var det dags att släpa med mig packningen och åka hem. Resten vet ni - nästan.
Vad som komma skall återstår att se. Men att jag har fastnat för den där snabbsnurrande karusellen till huvudstad (som jag har haft någon form av hatkärlek till) det kan jag säga med full säkerhet!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress