Jag hade sett framför mig hur jag skulle skriva ett inlägg om den senaste veckans händelser då bloggen har stått tom. Men sen insåg jag att tankarna drog någon annanstans, nämligen om makten att påverka saker som händer i ens liv.
 
Med snart halva året som har gått så kan jag se tillbaka på det och inse hur mycket de val som jag har jobbat aktivt för, är de som har gjort störst skillnad. De gångerna som jag har tagit saken i egna händer and made stuff happend, är också de som har gjort att jag har utvecklats mest. Inte den gången då jag satt och väntade på att någon skulle höra av sig, inte den gången då jag inte vågade ta första steget, inte den gången då jag inte sa som det var. Det är faktiskt svårare att komma på de gångerna som jag inte har gjort någonting, än de gångerna då jag faktiskt har gjort det. Det om något måste ju vara en vinst i sig.
 
Om jag har fallit på näsan många gånger? Alltså OM jag har gjort haha. Men jag har desto fler roliga minnen att se tillbaka på, även om några får mig att skämmas fortfarande så fort de gör sig påminda. Men (!) – trots det så står jag för mina val och ångrar inte ett enda. Även om besvikelsen många gånger har varit större än lyckan så har de alltid tagit mig så mycket längre fram, än om jag hade suttit och väntat på att andra kanske skulle göra det valet åt mig. Det ligger faktiskt någonting i att gå ut där and chase after what you want. Blir det inte som du hoppades på så är det bara att gråta de där tårarna, tills du inser och kan acceptera att det inte var menat. Så länge du har gjort vad DU har kunnat, så är det lättare att ta med sig en lärdom ifrån det och se framåt mot nya möjligheter. Om det så handlar om karriär, kärlek eller freaking life i allmänhet. Precis som texten ovan säger; ta tillvara på möjligheter i alla aspekter – och hoppas på att det leder dig till lycka. 
 
Vi avslutar där. Det finns mycket mer att säga angående det här ämnet, men nu vet ni vad ska jag hänga tvätten och poppa mig en skål popcorn till ett avsnitt av Gilmore girls. En vanlig sommarkväll i Juni..och imorgon fortsätter jag att kämpa för allt det som jag vill att mitt liv ska innehålla.
Godnatt! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress