Hallå fredag och ett härligt avslut på en bra vecka.
Jag hade tankar om att skriva det här inlägget långt mycket tidigare idag. Men tiden sprang på något sätt iväg mellan rengöringsmedel, tvättsvampar och en skål pastapesto. Inte samtidigt eller i den kombinationen dock. ;) 
Vi firade in eftermiddagen med en skål marängsviss på kontoret. På en fredag, med sol skinandes utanför fönstret. Aaah, perfect ending on a perfect week! Om jag inte diggade det här lilla huset innan så gör jag det definitivt nu, haha.
 
Jag har en hel del tankar som snurrar just nu. Satt på tuben och försökte föreställa mig mitt liv till och efter sommaren. Jag har så ingen aning om vad jag kommer göra eller vart det kommer ta mig - en känsla som tycks ha  varit genomgående under de här två åren. Jag slits mellan olika saker. Så fort jag har beslutat mig för att välja en väg så ändras plötsligt min vilja till något annat. Det får mig att både fara för framtiden och lyckligt vilja omfamna den med öppna armar. Idag landade det i det sistnämnda. Vilket ledde till att storstädningen av lägenheten gick av bara farten! Då är man på rätt bra humör ändå. ;)
 
Hur har din dag varit? Antar att det är fler än mig som ser fram emot några dagars ledighet. Om inte så slå på den här och vad som helst blir najs. Eller den här. Nu ska jag mumsa choklad och zooma ut från allt vad sociala medier heter med en bra film. Imorgon får jag besök över helgen av en mycket saknad själ. Kan inte bli annat än bra.♥ Vi hörs!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress