Nytt år betyder ny spellista, fylld med nya favoriter varje vecka.
Nu var det länge sedan jag bjöd på några goa låtar från spellistan. Plöjer alltid igenom "New music Friday" listorna som uppdateras varje fredag. Såå tacksam för dom! Hittar alltid nya grymma tracks att fylla veckans alla timmar med. Har ni tips på låtar/artister som ni tror jag skulle gilla så får ni jättegärna länka dem i kommenterna!
 
Först av allt har vi spellistan i sin helhet. Det här är den enda som jag uppdaterar, vilket betyder att all form av musik jag lyssnar på hamnar här. Förutom det följer jag lite andra goa spellistor eller shufflar igenom mina gamla om jag känner för lite variation. Btw, alltså mitt användarnamn är så random haha. Kan varken förklara mig eller ge en vettig anledning till varför jag har kvar det. Måste kolla om det går att ändra på något sätt? Annars får det bli sketbullar föralltid helt enkelt haha. Som människors gamla mejladresser på MSN, typ. ;)
 
Här har ni ett gäng utplockade från listan. Just 4AM gick nästan alltid på repeat i mina lurar förra året. Lyckan när den kom ut som en remix tidigare i år!! Ni vet..för variationens skull. ;)
 
Hoppas ni har funnit lite ny inspiration och kanske en och annan ny favorit. Som jag sa tidigare - släng i väg en kommentar om ni har några grymma låtar som ni tycker att jag borde kolla in. Uppskattas!
Bella

Så bra låtar!

Svar: Kan inte annat än hålla med dig! :)
Rode Gradin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress