Om ni tycker bananpannkakor är goda, så är det här en uppgraderning av dem!
Hands up godaste alternativa pannkakorna som jag någonsin smakat. Inte sådär "sladdriga" som de annars kan bli, utan matiga med en fin knaprig yta. Receptet hittade jag HÄR hos Fixasjälv, som jag förövrigt gjorde en intervju med till vårt magasin Driv förra året. Vivi är grym på det är med pyssel och smidiga recept!
 
Jag valde att toppa mina med kokos, hallon och blåbärssylt men där kan man vara hur kreativ man vill. Vet ni vad det bästa är? Av samma recept kan man göra både pannkakor, gröt och paj. Huuur smart? Kommer laga dessa många gånger till. Imorgon kör jag på gröten!
Netti Starby

Åh vad gott och tack för tipset! :-D Kramis

Svar: Har ätit det ett flertal gånger den senaste veckan. Supergott verkligen! De gjorde ett bra jobb Vivi och Anna. Hoppas det smakar! :)
Rode Gradin

Emma

åh va gott det såg ut!

Svar: Det är fantastiskt gott! Ett perfekt recept verkligen eftersom det är så enkelt. :)
Rode Gradin

Carolin

Men så gott det såg ut att vara :O

Svar: Det är det också, verkligen! :)
Rode Gradin

natalie

åh, vad gott det såg ut!

Svar: Du måste testa det! Supergott :)
Rode Gradin

Fani

Såg verkligen hur gott som helst ut :) Älskar att man kan variera bananpannkakor så mycket, både vad man har i pannkakorna och vad man väljer att ha till. Blir svårt att tröttna på det på det sättet :)

Svar: Ja men verkligen!! Måste bli bättre på att experimentera ytterligare. :) Kanske lyxa till det med choklad i någon gång? Mums!
Rode Gradin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress