Bilder från förra söndagen när Ida var på besök.
Har haft en sådan himla härlig dag idag. Promenerade bort i solen till en sjö här i närheten och satte mig där en stund. Två svanar cirkulerade runt bryggan och trots att det blåste så var det sådär fridfullt och skönt så man blev alldeles lugn inombords. Fick mig att tänka på förra våren när vi satt i shorts och collagetröja på en brygga, åt siaglass ur burken och såg solen gå ner i horisonten. En kväll att minnas!
 
Nu har jag istället förflyttat mig in och sitter på golvet med fönstret lite på glänt. Lyssnar på ett mysigt akustiskt album och skriver lite till er. Insåg nu att jag knappt öppnat käften och sagt ett ord idag haha, hur nöjd med att bara få vara lite själv? Jag har ingenting emot att spendera tid på egen hand, på samma sätt som jag inte har någonting emot att spendera den tillsammans med någon annan. Det är också skillnad på att vara ensam och att vara själv. Att känna sig ensam tror jag ingen uppskattar i den mån att man inte aktivt har valt det. Medan att välja egentid är något helt annat. Har defintivt upplevt båda. Vad föredrar ni? Att ständigt umgås med någon eller att få vara själv då och då?
 
Johanna Utterberg

Håller med dig helt, jag tycker om att ha ensamtid då och då för jag trivs väldigt bra i det (dvs jag känner mig inte ensam utan kan njuta av att få vara i min egen bubbla) men jag uppskattar och älskar stunder som tillbringas tillsammans med andra också. :)

Svar: Du beskrev det så bra! Skönt att kunna uppskatta de båda :)
Rode Gradin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress