Måste bara få lyfta en händelse som skedde igår kväll.
Till viss del skulle jag vilja undvika att ge uppmärksamhet till följande innehåll. Men och andra sidan så tycker jag det är viktigt att lyfta med tanke på hur många som förmodligen har upplevt detsamma.
 
För att fatta mig kort; igår eftermiddag blev jag tillagd på skype av en för mig okänd person. Med en viss möjlighet om att det kunde vara någon på kontoret så tryckte jag på acceptera och inväntade ett eventuellt svar på vad det kunde gälla. Istället blir jag kontaktad av någon som utger sig för att av misstag ha lagt till fel kontakt med samma förnamn. Det fanns såklart en möjlighet till någon form av sanning i det påståendet. Men let´s be honest, en person som påstår sig inte ha någon form av profil på nätet och endast kan visa sig i camen för att bevisa att vad den säger är äkta - det luktar så mycket skum gubbe i det så att jag får rysningar. Efter lite för mycket frågor och olämpliga kommentarer om mitt utseende så var droppen nog och tiden inne för att trycka på blockera. Vare sig det var personens avsikt eller inte så är det högst motbjudande att närma sig någon på det sättet. Att ens behöva möta sånt där och behöva ta ställning till det är bara så sjukt jäkla energidödande. Jag må höja på ögonbrynen åt det, men innerst inne så aktiveras den där lilla obehagskänslan.
 
Det finns en anledning till varför jag ibland hellre springer åt andra hållet när en kille visar intresse. Varför jag är mer avvaktande mot vad jag vanligtvis skulle vara och varför varningsklockorna ringer så fort någon blir lite för närgången. Det finns en anledning till varför jag drar alla killar över en kam och säger att de inte går att lita på. Det är för alla gånger som jag aldrig har blivit bevisad det motsatta. Jag vill varken tro eller leva med den synen på människor, men vad kan jag göra när jag ständigt får mina farhågor bekräftade? 
 
Nu la jag mig återigen med en klump i magen och frustrationen som inte tycktes kunna lämna kroppen. Varför ska det vara så fruktansvärt svårt att fatta att jag som tjej inte uppskattar att bli stött på med slemmiga kommentarer? Jag har inte bett om din uppmärksamhet och framförallt inte dina försök att lura in mig till någonting som jag från början uttryckligen inte var intresserad av. Det finns inget som är så oattraktivt som ett fuckboy beteende och skrämmande nog så tycks det vara mer en regeln än ett undantag.
 
Jag är inte ute efter en kille vars enda avsikter är att se mig som ett behag och ett roligt hook up. Vet du inte hur du respekterar en människa och dess värde så har du ingenting hos mig att hämta. Jag respekterar andra människors värderingar och olika sätt att se på saken. Men det betyder inte att jag vill bli sedd som a pice of meat bara för att jag råkar vara född kvinna. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress