En cool tröja från shoppingen på Primark i Edinburgh. Perfekt kombo mellan attityd och det lilla extra!
Tror att jag helt har missat att publicera de här bilderna? Det är lätt hänt att många bara passerar i kameraminnet utan att bli publicerade, i väntan på rätt tillfälle. Eller så hamnar de på Instagram men glöms av läggas upp här. Ett tips om du vill se mer är faktiskt att följa mig på @rodegradin. Ofta kommer bilderna upp där först innan jag har hunnit skriva inlägg till dem på bloggen. Finns lite bilder från helgen som är publicerade där redan nu om ni vill kika!
 
När ni läser detta så sitter jag på tuben på väg hem. Dagarna går så himla fort nu tycker jag, nästan så jag inte hänger med på vad som händer. Min tidsuppfattning går ofta ut på att räkna veckor och planerar fram till nästa resa åt något håll. Då fokuserar jag endast på den tidsperioden och händelserna som sker just då. Jag är dock en planerare och tycker om att ha en planering på sikt också. Men samtidigt är det väldigt lyxigt att kunna ta månaderna som de kommer i den utsträckning som jag kan göra just nu. Kommer bli en spännande anpassning att återgå till ett arbete sen efter studierna. Eller vem vet, kanske lyckas jag skapa drömtillvaron och bli friare än någonsin?
 
Hoppas ni har en bra kväll framför er. Lyxa till det lite med en extra god middag eller en spakväll i badet. Allt för att skapa det där lilla extra vardagsglammet.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress