Klockan slog precis 00:29 och har precis svalt sista tuggan av mackan, som fick stå för middag och kvällsmat idag. 
Mitt liv har nog aldrig sprungit ifrån mig så mycket som det gör just nu. När det kommer till den punkten att man blir tvungen till att välja mellan mat och sömn, då är det mycket som är på gång. Jag vet inte ens hur jag ska få ihop morgondagens fläng. Men det spelar faktiskt ingen roll, för vet ni vad? Jag älskar vart jag befinner mig i livet just nu. 
 
Jag har hittat det som får mig att må bra, är omgiven av sunda relationer och känner mig så himla tillfredställd i livet. Det kan dock ändras snabbt inom de närmsta veckorna, vilket jag är medveten om, men så länge jag håller fast vid det som jag vet att jag mår bra av så ska nog resten gå bra. Har lärt mig att följa hjärtat alltid är vägen att gå!
 
Ville mest kika in och ge ett livstecken. Nu ska jag koka mig lite gröt och hinna sova innan karusellen drar igång imorgon igen. Sen lugnar det ner sig lite (förhoppningsvis) och då ska jag berätta mer om vad det är som händer - längtar!
En tröttis fredag idag.
När många är lediga en dag som denna så sitter jag och knappar på datorn precis som vanligt på kontoret. Faktum är att det är min sista dag här idag, även om jag kommer tillbaka redan på måndag för lite andra äventyr. Swish så var tre månader borta bara sådär! Om en vecka är jag färdigutbildad journalist - galet.
 
Bilderna är ifrån kvällshänget förra veckan (lägg märke till den ytterst oklara snubben i första bilden haha).
Så härligt att kunna ses spontant såhär en sen vårkväll, i en vardag där vi båda egentligen är ganska upptagna på varsitt håll. Har så lätt för att bara ryckas med och bli fokuserad på mitt när livet snurrar på i ett högt tempo. Askyr känslan av att inte hinna med allting och känna sig otillräcklig. Påminner om min unga år när jag stod med fem hästar på rullande schema varje vecka, stupade i säng halv åtta på kvällen (om jag kunde) och hann knappt lägga märke till världen runt omkring mig. Jag mådde så sjukt bra av det! Även om jag tillslut kraschade i takt med att jag blev äldre och pressen ökade - men det är ju en annan femma
 
Ikväll svirrar jag om och drar ut med bestie. Vart återstår att se!
Fredagens varma sommarväder gav ett perfekt tillfälle till att inviga den här sköningen.
Jag handlar sällan kläder på nätet, men när det väl händer så är det för att jag absolut inte kan gå miste om ett plagg. Som den här jumpsuiten som bara såg fööör fin ut på hemsidan - och som tur är satt den lika fint på!
 
Vad har ni för er en ledig dag som denna? Jag passar på att springa i tvättstugan, städa och göra allt det där som är så tråkigt att göra på helgen. Ska bli superfint väder här på lördag som det ser ut så ska se om jag hittar någonstans att sola på. Blir lika förvånad varje år hur mitt välmående kan förändras så mycket bara våren kommer. Tänkt vad lite färg och sol kan göra!
 
Nu ska jag fortsätta pyssla här. Snart kommer det ske relativt stora förändringar i mitt liv och det är dags att förbereda inför det nu. Jag tar examen om en vecka och med det kommer nya utmaningar och äventyr. Men jag uppdaterar er såklart om det allt eftersom det händer. Ha nu en superbra dag så hörs vi snart!♥