Här spenderade jag mina sista jobbtimmar i fredags.
Imorgon inleder jag min näst sista vecka hos blogg.se och det är bara helt sjukt hur fort tiden har gått. Tror aldrig tre månader har swishat förbi såhär fort förut. Det är med blandade känslor jag ser maj månad försvinna och välkomnar sommaren 2017!
 
En sak är säker - den här tiden har verkligen fått mig att trivas i Stockholm. Det finns alltid någonting som händer, du träffar nya coola bekantskaper nästan varje dag och vill du så kan du både smälta in och sticka ut på samma gång. Älskar det! Sen spelar ju såklar våren in bra mycket i den känslan också, då jag som tidigare nämnt verkligen inte är en vintermänniska och förmodligen går i ide mer än vad jag vill erkänna under den delen av året haha. Att bo utomlands under vinterhalvåret kanske är ett alternativ att överväga ändå?
 
Jag är i alla fall sjukt tacksam för att jag har två ställen som jag kan kalla mitt hem. Stockholm har blivit ett hemma på ett annat sätt än i Örebro. Där har jag växt upp med familj och nära vänner, medan här har jag byggt upp ett liv helt på egen hand. Jag har personer som är sjukt viktiga för mig på båda ställena men som har absolut noll koppling till varandra. Det gör såklart att jag missar mycket av det som försiggår i deras liv när jag inte är där, precis som de gör i mitt. 
 
Nu ska jag överväga om jag orkar ta mig iväg till affären eller om jag ska fortsätta mysa här hemma. Älskar att min hoodie doftar kokos efter de gånger jag smörjt in mig med kokosolja och burit den. Nästan lika mysigt som en killes tröja som doftar honom. Ååh..♥
Erika- familjeliv, träning och inredning

Men vad roligt Rode att du har en blogg! Det visste jag inte! Nu ska jag läsa ikapp här :)

Svar: Åh, vad gullig du är! Trevlig läsning i efterskott :)
Rode Gradin

Mirre - Sweetwords

Ohh roligt att ha praktiserat på blogg.se, förstår det är roligt

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress