Min saknade söting får stå för mood:et den här trötta tisdagen.  
Känns som det var ett tag sedan jag uppdaterade om vad som försiggår i livet. Man kan tro att man får en rejäl inspirationskick av att läsa blogginlägg hela dagarna, men sanningen är den att det nästan är tvärtom. Blir så "mätt" på text att jag inte känner samma behov av att knappa på datorn utöver det också. Men ikväll fick jag lite tid över så då passar jag allt på!
 
April försvann lika fort som den kom och om jag tyckte att dagarna sprang förbi förut så är det ingenting mot nu. Hinner SÅ mycket men landar inte i sängen med middag/kvällsmat förrän närmare halv tio på kvällarna. På vintern så vill jag mest gå och lägga mig så snart mörkret faller på (då är det kväll liksom även om klockan är halv fyra på eftermiddagen haha), men på sommarhalvåret blir det heeelt tvärtom och jag har tusen saker jag vill hinna göra. Åtminstone när solen och dagsljuset förgyller kvällarna såhär långt inpå natten.
 
Igår blev det en sådan där sen kväll igen, på tal om det. Vi drog på den efterlängtade konserten med Ariana Grande som ägde rum på Friends Arena (grymt bra!). Vilket resulterade i att jag steg innanför dörren närmare halv tolv igår natt. Tur man bor nära och bra! Jag är egentligen inget fan av att publicera mobilbilder på grund av den usla kvalitén. Men kameran lämnades hemma och det här får bli gårdagens fångst - härligaste måndagskvällen med dessa två.♥
 
Nog för att jag inte brukar slänga runt med orden "goals" och "queen" (aaah, känns så extremt) men Ariana känner jag faktiskt är mer än värd de båda. Victoria Monet som var ett av förbanden var förövrigt grymt bra hon också. Så himla cool brud!
 
Nu ska jag stänga ner datorn här och ta igen lite förlorad sömn. Dryga tre veckor kvar till examen...men mer om det i ett annat inlägg. I´m so freaking terrified, but excited! Godnatt.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress