24 maj 2017

En helg hemma

Allmänt

Nu har jag äntligen tid att slå mig ner och uppdatera er om min helg.
I fredags brummade jag ner till Örebro i fullpackad bil. Spenderade två härliga dagar hemma och tog tåget tillbaka till Stockholm i söndags. Mina vindrutetorkade gick oturligt nog sönder någon mil hemifrån (alltid är det något som strular haha) så den fick vara kvar hemma. SÅKLART var tåget sjukligt försenat just den gången jag ska åka också, vilket gjorde att jag stupade i säng alldeles för sent. Men det gjorde inte så mycket, var faktiskt riktigt skönt att vara tillbaka!
 
Jag tänkte faktiskt på det när tåget rullade in i Stockholm, att det kändes som hemma. Första gången på riktigt under de två åren som jag har bott här. Kanske är det för att jag har sett mer av staden under de senaste tre månaderna, eller för att jag har släppt taget om Örebro och i hjärtat känner att det kanske inte finns någonting mer för mig där längre.
 
Jag fick i vart fall komma hem och krama om gamlingen ytterligare en gång. Tacksam för varje gång jag får lov att göra det. Jag och mamma pratade just om hur förberedd man måste vara på att slutet kan vara nära när det handlar om så gamla djur. Usch det är tufft bara att tänka på! Men han blir trots allt elva år i sommar så det är klart det börjar märkas. Lilla skrutten♥ 
 
Hur tänker ni kring djur som börjar komma in på ålderns höst? Man vill ju inte hålla de kvar för sin skull om det finns risk att de lider, samtidigt som man vill ha kvar dem i livet så länge som möjligt. Tufft beslut!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress