När höstdagar övergår till vinter. 
Bilderna över är ifrån en ljummen promenad tidigare i höstas. Där snackades det kärlek och rädslor kring sårbarhet och relationer. Så viktigt och tacksamt att ha människor runtomkring en som man kan öppna sig för och djupdyka i sådana ämnen tillsammans med. I bilen på väg hem idag snackade jag och mamsen om definitionen players, förhållandepersoner och dagens syn på hur man visar intresse för någon. Bara det är ju någonting man kan diskutera i all oändlighet - älskar det!
 
Det där är ju bra olika ändå, hur man förväntar sig att träffa någon. Hur man får sagt till sig att "för att träffa någon ny så måste du åka någonstans du aldrig har varit". Visst finns det en stor sanning i det, men teknisk sett så borde det ju vara lika stor chans att någon träffar mig här i mitt alldagliga liv, som jag i dens? Eller hur? Ibland "räcker det" ju också med att resa hela jorden runt för att sedan komma tillbaka och inse att den man ville ha fanns där hela tiden. Är inte det sjukt häftigt ändå?
 
Punkt nummer två är väl HUR man anser sig träffa sin rätta make. Är det på ett dansgolv med flödande drinkar och flörtiga inviter? Eller är det i en vardaglig situation med dejt och någon som tar första steget? Det där är ju helt upp till var och en vart man tror sig hitta rätt. Jag håller fast vid nummer två och den gammelmodiga biten. Tycker det är sjukt charmigt! Någon som vill uppvakta och kämpa lite. Inte för att spela svår från mitt håll, utan för att visa uppskattning, nyfikenhet och seriöst intresse. Det hela börjar ju egentligen av att någon vågar chansa lite. Ta chansen och satsa lite på någon annan! Jag vet att det är sjukt obehagligt att vara den som tar upp frågan, men handen på hjärtat, vad har du att förlora? Visar du respekt och kör öppna kort gentemot en person, så kommer du få samma respekt tillbaka. Det är inte värre än ett nej – men då vet du och kan gå vidare ifrån det.
 
Massvis med lösa tankar såhär framåt natten. Nu måste jag sova för att orka med jobbdag imorgon, följt av myseftermiddag hemma hos en vän. Sov gott och fundera lite på det där med kärlek →Vad är dina rädslor inför ett förhållande, och hur vill du träffa din framtida kärlek?
 
psst.. kommer en ny video här snart som legat färdig sedan ett par veckor tillbaka. Kommer ut på kanalen så snart jag hinner!

5 november 2017

Novemberdagar

Allmänt

När jag först laddade in de här bilderna i datorn så kunde jag bara konstatera två saker; min högst oklara intetsägande hårfärg och bleka hud. November kom som ett brev på posten!
Faktum är att jag back in the days regelbundet färgade håret mörkbrunt. Även mahogny och kastanjbrunt. Men håret tog tyvärr ganska mycket stryk och tillslut tröttnade jag på mitt mörka svall lika mycket som jag var trött på mitt råttfärgade innan. Frågan nu är ju dock om man ska satsa på ny hårfärg.. eller brun utan sol? Haha, något måste det ju bli för färgerna blir ju helt knas utan det ena eller det andra.
 
 
Vi snackar oldies när bildstorlekarna är lite kors och tvärs. All kärlek till ett välfyllt bloggarkiv! 
På tal om välfyllt så är det exakt vad jag ska hugga in i här så fort jag har orkat mig in i duschen – en påse smågodis! Mina ben värker fortfarande lite efter fredagens styrketräning med mamsen och även om viloläge inte direkt är gynnande för den värken (haha) så tar jag gärna den smällen. De som inte tycker ridning är träning är helt ute och cyklar, för jösses vad jag har tappat muskler alltså! Världens bästa "gratis"- träning i mina ögon♥ Nu fattas bara ekonomin för en egen liten kärlek på fyra ben ( och en ny på hjul ) så kommer jag inte släppa det i första taget igen. 
 
Hoppas ni får en fin söndagskväll goa ni så hörs vi i veckan. Kramar!
Ett av oktobers små fynd. Nya träningsbyxor från HM som både är sköna och synliga!
Tycker de vita partierna är hemsk snygga och tänkte väl ärligt talat inte en enda tanke på hur opraktiska de är för utomhusträning. Men hur ofta blir de smutsiga där nere liksom? Sedan var jag dum nog att kliva rakt in i skogen med dem. De enstaka blåbären som är kvar i snåren klarade jag mig ifrån, men lyckades få några bruna fläckar som inte gick bort i tvätten. Någon som har något bra "husmorstips" för fläckborttagning? Mottages gärna!
 
Näst sista månaden av det här året, och gissa vad det innebär? Birthday month! Har lite planer för den dagen sedan någon månad tillbaka. Ska bara ta mig i kragen och spika det sista. Nackdelen med att fylla sent är ju att man intalar sig att man är den åldern från det att året startar typ, så att när man väl fyller så har man redan "varit" det ett tag. Men i själva verket är jag fortfarande 21, vilket känns rätt soft ändå. ;) Fatta när 40-årskrisen kickar in och man nöjt kan presentera sig som 39 i flera månader till haha. Det gäller att se till sina fördelar!
 
Förutom det är jag inte riktigt redo för att året ska ta slut än. Har mer jag vill göra och få med i 2017! Har varit ett lärorikt år och vill gärna att det ska fortsätta så lite till. Har faktiskt få grejer som jag ångrar, det har mer kommit på senare tid och det märker jag nog faktiskt mest beror på att jag inte vet hur jag ska utmana mig själv. Så att jag får känslan av att gå miste om saker, som jag inte lyckas påverka. Alltså ni som tvekar inför saker eller vissa förändringar i erat liv, bara gör dem. Alltså jag har så mycket att tacka både en av mina närmsta vänner och mig själv för att jag bara har gjort saker istället för att gå och vänta på att de ska hända av sig själv. Sen har det ju både blivit plattfall och bra saker därefter. Roliga historier att se tillbaka på om inte annat! Har nog aldrig skämts och skrattat så mycket för mig själv av situationer som jag lyckas bli påmind om hela tiden haha. Men det är allt att leva för mig alltså!
 
Vad är ni glada för att ni har åstadkommit i år? Behöver inte vara någonting stort, utan något som ni är tacksamma för att ni har genomfört. Dela gärna med er av det här nere i kommentarsfältet!