Min vintriga söndagsmorgon!
Jag gick från noll till 100 på "jullängtan" och letade genast fram både den röda koppen och spellistan stavad Jul. Jag har haft en mer eller mindre fullspäckad vecka med saker och jobb som avlöst varandra fram till sen kväll igår. Så imorse när jag vaknade till ett snötäckt landskap bestämde jag mig för att strunta i klockan och bara vara. Äta frukost efter tolv i soffan till en film. Dra på sig raggsockarna och gå en liten promenad innan mörkret tog över. Plocka och tvätta lite – men göra precis det jag kände för när jag kände för det.
 
Imorgon är det ingen vanlig vecka hörrni. Det är nämligen min birthday week! På tisdag firar vi här hemma och på fredag, den 24 när jag fyller, ska jag iväg på äventyr. Hoppas på en bra vecka och att allt går vägen. Lyssnade på ett avsnitt av framgångspodden här för ett tag sedan där de diskuterade vad lycka är för dem. Det fick mig att fundera lite.. Lycka för mig är när jag mår bra, för när jag mår bra – då är jag lycklig. Det må låta simpelt men det är absolut ingenting som jag tar för givet. Givetvis gör det mig varm i hjärtat när människor i min närhet har ett leende på läpparna. Men det är inte tillräckligt och lyfter mig inte hela vägen om jag själv kämpar och inte mår hundra procent bra i grunden. Därför tar jag inte heller den kommande veckan alla fina stunder för givet. Kalla det party pooper mood haha, men jag vågar aldrig hoppas på för mycket när det är någonting som jag verkligen ser fram emot. För då vet jag att fallet är desto längre. :)
 
Vad gör dig lycklig? Ta dig en riktig funderare och försök komma fram till när eller av vad som får ditt hjärta att dansa lite extra. När livet känns lättare och ingenting tycks kunna komma i vägen för det. När är det för dig?
emelie jonasson

det var en otroligt bra fråga, tror inte så många av oss idag tar oss tid att faktiskt fundera på vad som gör oss lyckliga, men de e ju faktiskt ganska viktigt..

Svar: Det tror jag med! Också för att hjälpa en i svåra stunder eller när man behöver en "pick-me-up". Vet man vad som gör en lycklig, så vill jag tro att det enklare att nå dit också.
Rode Gradin

Ronja

alltså snö och te <33 så mysigt

Svar: Eller hur! Det ökar verkligen myskänslan till tusen :)
Rode Gradin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress