När höstdagar övergår till vinter. 
Bilderna över är ifrån en ljummen promenad tidigare i höstas. Där snackades det kärlek och rädslor kring sårbarhet och relationer. Så viktigt och tacksamt att ha människor runtomkring en som man kan öppna sig för och djupdyka i sådana ämnen tillsammans med. I bilen på väg hem idag snackade jag och mamsen om definitionen players, förhållandepersoner och dagens syn på hur man visar intresse för någon. Bara det är ju någonting man kan diskutera i all oändlighet - älskar det!
 
Det där är ju bra olika ändå, hur man förväntar sig att träffa någon. Hur man får sagt till sig att "för att träffa någon ny så måste du åka någonstans du aldrig har varit". Visst finns det en stor sanning i det, men teknisk sett så borde det ju vara lika stor chans att någon träffar mig här i mitt alldagliga liv, som jag i dens? Eller hur? Ibland "räcker det" ju också med att resa hela jorden runt för att sedan komma tillbaka och inse att den man ville ha fanns där hela tiden. Är inte det sjukt häftigt ändå?
 
Punkt nummer två är väl HUR man anser sig träffa sin rätta make. Är det på ett dansgolv med flödande drinkar och flörtiga inviter? Eller är det i en vardaglig situation med dejt och någon som tar första steget? Det där är ju helt upp till var och en vart man tror sig hitta rätt. Jag håller fast vid nummer två och den gammelmodiga biten. Tycker det är sjukt charmigt! Någon som vill uppvakta och kämpa lite. Inte för att spela svår från mitt håll, utan för att visa uppskattning, nyfikenhet och seriöst intresse. Det hela börjar ju egentligen av att någon vågar chansa lite. Ta chansen och satsa lite på någon annan! Jag vet att det är sjukt obehagligt att vara den som tar upp frågan, men handen på hjärtat, vad har du att förlora? Visar du respekt och kör öppna kort gentemot en person, så kommer du få samma respekt tillbaka. Det är inte värre än ett nej – men då vet du och kan gå vidare ifrån det.
 
Massvis med lösa tankar såhär framåt natten. Nu måste jag sova för att orka med jobbdag imorgon, följt av myseftermiddag hemma hos en vän. Sov gott och fundera lite på det där med kärlek →Vad är dina rädslor inför ett förhållande, och hur vill du träffa din framtida kärlek?
 
psst.. kommer en ny video här snart som legat färdig sedan ett par veckor tillbaka. Kommer ut på kanalen så snart jag hinner!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress