Så var dagen kommen, min 22-årsdag!
Vi firade som sagt mig tidigare i veckan så dagen i sig kändes inte särskilt speciell. Mer än att jag vaknade sjukt taggad inför kvällen som jag planerat sedan några månader tillbaka.
 
Förutom två korta visiter knappt innanför tullarna så har jag inte varit uppe i Stockholm sedan jag flyttade därifrån i Juni. Båda gångerna har varit jobbrelaterade, vilket betyder att jag inte varit där i syfte av att träffa vänner. Dessutom har jag aldrig riktigt firat någon av mina födelsedagar med festligheter, så jag bestämde mig helt enkelt för att slå två flugor i en smäll och boka in födelsedagsnatten i händelsernas centrum - Stockholm. 
 
Med mig upp från Örebro åkte Ida och Bella. Facit i hand -> så mycket roligare att ha med sig sällskap än att åka själv, som det såg ut att bli ett tag. Vi anlände med tåget runt tre och checkade in innan vi begav oss till Reload Superfood för deras magiskt goda sallad. ÄLSKAR den! Hade så gärna velat testa fler av deras gottigheter, men lite mastigt att klämma in allt under en lunch sådär hehe. Vill bara kunna glida dit när jag vill och beställa något gottigt. Ytterligare någonting jag saknar med staden!
 
Påtal om mitt forna storstadsliv så var det lite kul när vi klev in på hotellrummet och jag inser att det är ungefär samma storlek som min första lägenhet. 19 kvm med toalett och dusch. Skönt att ha den grejen avklarad känner jag haha. ;) Men till skillnad från den så var det här krypinet riktigt mysigt och passade perfekt för oss tre.
 
Efter den efterlängtade lunchen och knuffmatchen med tusentals hungriga blackfriday shoppare, så var det dags att börja göra oss i ordning inför kvällen. Väldigt nöjd med mitt val av outfit såhär i efterhand. Velade mellan glittertoppen och den svarta bodyn som Ida har på sig. Två helt olika stilar, men tillslut föll det på den lite "sötare" looken. Om det inte vore för att det känns lite tråkigt med samma typ av outfit så hade ju nyårstoppen varit kirrad vid det här laget.
 
Så fina tjejer de där två♥
Vid nio tog vi uber mot stureplan (som vi råkade sno av någon annan förövrigt), blev nekade i dörren till Nosh and Chow/Mono då det var 25-årsgräns haha. Känner man sig någon gång gammal så är det bara att sticka ut i Stockholms nattliv, då blir man snabbt nedtagen på jorden igen. ;) Vi drog istället vidare till Haymarket och mötte upp gänget där. Så härligt att träffa alla igen! Perfekt tillfälle för en liten reunion med fina vänner. Blir verkligen helt varm i hjärtat och så tacksam för att få ha så goa människor i livet.
 
Vid midnatt dansade vi vidare ut i natten på Estelle ett par timmar, hamnade i säng vid fyra, och tog tåget tillbaka hem dagen efter. Har nog aldrig haft så ont i fötterna efter en utekväll som jag hade. Ni vet när varje steg känns omöjlig med ren och skär smärta? Försök ta av dig skorna sen och räta ut de små fossingarna haha. Pain!!
 
 
Estelle var förövrigt ett ställe som ingen utav oss har varit på förut. Men de får definitivt en tumme upp! På övervåningen kunde man slå sig ner och ta en drink, eller så tog man sig nerför trappan till nattklubben under. Deras vimmelbilder är ju förövrigt en kategori för sig, hur ofta får man bilder likt den ovan? Sjukt fin och såå glad för den då vi aldrig tog bilder ute själva. 
 
Nu känner jag mig allt mätt på det där med utelivet ett tag framöver. Nu är det december och mysiga stunder som gäller. Har en liten mini-jul inplanerad nästa vecka redan, cause why only celebrate it once?
 
Har en vlogg från dagen som är redo att laddas upp! Återkommer med den i ett annat inlägg. Ha det bra tills dess♥ 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress