5 november 2017

Novemberdagar

Allmänt

När jag först laddade in de här bilderna i datorn så kunde jag bara konstatera två saker; min högst oklara intetsägande hårfärg och bleka hud. November kom som ett brev på posten!
Faktum är att jag back in the days regelbundet färgade håret mörkbrunt. Även mahogny och kastanjbrunt. Men håret tog tyvärr ganska mycket stryk och tillslut tröttnade jag på mitt mörka svall lika mycket som jag var trött på mitt råttfärgade innan. Frågan nu är ju dock om man ska satsa på ny hårfärg.. eller brun utan sol? Haha, något måste det ju bli för färgerna blir ju helt knas utan det ena eller det andra.
 
 
Vi snackar oldies när bildstorlekarna är lite kors och tvärs. All kärlek till ett välfyllt bloggarkiv! 
På tal om välfyllt så är det exakt vad jag ska hugga in i här så fort jag har orkat mig in i duschen – en påse smågodis! Mina ben värker fortfarande lite efter fredagens styrketräning med mamsen och även om viloläge inte direkt är gynnande för den värken (haha) så tar jag gärna den smällen. De som inte tycker ridning är träning är helt ute och cyklar, för jösses vad jag har tappat muskler alltså! Världens bästa "gratis"- träning i mina ögon♥ Nu fattas bara ekonomin för en egen liten kärlek på fyra ben ( och en ny på hjul ) så kommer jag inte släppa det i första taget igen. 
 
Hoppas ni får en fin söndagskväll goa ni så hörs vi i veckan. Kramar!
Maria

Så fina bilder! Jag tror att vi alla ser lite bleka och glåmiga ut nu när november har gjort sitt intrång :)

Svar: Tack så mycket! Ja men verkligen, tur är väl det att man är fler. :)
Rode Gradin

Tessie - Fotograf

Vilken härlig blogg, med mycket fina bilder!

Svar: Vad gullig du är! Tack så jättemycket :)
Rode Gradin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress