Ett av oktobers små fynd. Nya träningsbyxor från HM som både är sköna och synliga!
Tycker de vita partierna är hemsk snygga och tänkte väl ärligt talat inte en enda tanke på hur opraktiska de är för utomhusträning. Men hur ofta blir de smutsiga där nere liksom? Sedan var jag dum nog att kliva rakt in i skogen med dem. De enstaka blåbären som är kvar i snåren klarade jag mig ifrån, men lyckades få några bruna fläckar som inte gick bort i tvätten. Någon som har något bra "husmorstips" för fläckborttagning? Mottages gärna!
 
Näst sista månaden av det här året, och gissa vad det innebär? Birthday month! Har lite planer för den dagen sedan någon månad tillbaka. Ska bara ta mig i kragen och spika det sista. Nackdelen med att fylla sent är ju att man intalar sig att man är den åldern från det att året startar typ, så att när man väl fyller så har man redan "varit" det ett tag. Men i själva verket är jag fortfarande 21, vilket känns rätt soft ändå. ;) Fatta när 40-årskrisen kickar in och man nöjt kan presentera sig som 39 i flera månader till haha. Det gäller att se till sina fördelar!
 
Förutom det är jag inte riktigt redo för att året ska ta slut än. Har mer jag vill göra och få med i 2017! Har varit ett lärorikt år och vill gärna att det ska fortsätta så lite till. Har faktiskt få grejer som jag ångrar, det har mer kommit på senare tid och det märker jag nog faktiskt mest beror på att jag inte vet hur jag ska utmana mig själv. Så att jag får känslan av att gå miste om saker, som jag inte lyckas påverka. Alltså ni som tvekar inför saker eller vissa förändringar i erat liv, bara gör dem. Alltså jag har så mycket att tacka både en av mina närmsta vänner och mig själv för att jag bara har gjort saker istället för att gå och vänta på att de ska hända av sig själv. Sen har det ju både blivit plattfall och bra saker därefter. Roliga historier att se tillbaka på om inte annat! Har nog aldrig skämts och skrattat så mycket för mig själv av situationer som jag lyckas bli påmind om hela tiden haha. Men det är allt att leva för mig alltså!
 
Vad är ni glada för att ni har åstadkommit i år? Behöver inte vara någonting stort, utan något som ni är tacksamma för att ni har genomfört. Dela gärna med er av det här nere i kommentarsfältet!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress