Sista timmarna som 21-åring!
Bilderna är från igår då snön låg vit och fluffig. Idag vaknade man istället upp till grönska och leriga åkrar – det växlar snabbt här i vårt avlånga land. Men det har sin charm ändå! Glad för att jag hann med att gå den där långa promenaden uppe i skogen, i orörd pudersnö och snötäckta grenar. Såå mysigt och rogivande.
 
Måste bara nämna lite kort villka grymma träningsbyxor som Stronger gör. Nog för att jag fluktat efter dem bra länge, men mest för deras tilltalande utseende. Men kvalitén och passformen är verkligen helt fantastiskt! Dessa i serien "Hero" fick jag i present tidigare i veckan (firade mig lite i förtid, kommer ett inlägg om det) och jag skulle vilja jämföra dem med ett par sköna underställstights. Lite tjockare tyg och så sjukt sköna. Var inte ens kall om benen när jag kom in, vilket jag ser som ett gott betyg!
 
Kan redan nu säga att det kommer stå tomt här imorgon. Ska njuta av dagen i fulla drag! Är ni nyfikna och vill hänga på lite ändå så går det att kolla in stories på min Instagram @rodegradin, där kommer jag uppdatera litegrann. :)
 
 
Tills dess att vi hörs igen så får ni ha en superfin morgondag och helg. Ta hand om varandra och krama om någon lite extra. Kärleken är det finaste vi har, trots allt.♥
Sara Ekman

Härliga bilder <3

Svar: Tack! :)
Rode Gradin

Tess

Så härliga bilder! :)

Svar: Tack så mycket! :)
Rode Gradin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress