Kommer ni ihåg den där beställningen jag pratade om för länge sedan? Den här mjukisdressen var en del av den. 
Sjuuukt härlig med sin Champange-ton, men jag är splittrad angående den alltså. Lite osmickrande passform och inte speciellt skön faktiskt. Men lite halvcool är den! Kommer nog till användning ändå på ett eller annat sätt när jag har "bott in" plaggen lite. ;)
 
Så var fredagen här och jag jobbar hela helgen - ja men hallå haha. Dock gör det mig inget speciellt då dagarna smälter ihop just nu och en tisdag lika gärna kan vara en lördag och tvärtom. Trivs bäst med lagom variation! Svårare med bra rutiner och planering dock..
 
Nu ska jag hur som helst avnjuta en mumsig chiapudding (har helt snöat in mig på det senaste veckan). Har upptäckt att banan är den toppingen som är allra godast, hittills. Gör den något sötare precis som i havregrynsgröt eller smoothie. Vi föräter oss på banan här hemma tror jag haha! Ser framför mig någon som mixade 12 bananer varje morgon och drack dem rakt av - men alltså jag skulle typ kunna göra det också känns det som. Bara mixa lite banan och dricka det som de är, simplaste smoothien ever. ;) 
 
Hoppas ni får en fin dag och helg hörreni. Har en ny video som kommer upp idag, så kika in här lite senare så hittar ni den. Kramar!
Meg

Men vilken underbar mjukisdress! Skulle lätt vilja glida runt i den när jag är hemma :)

Svar: Visst är den! Inga fel att känna sig lite glammig samtidigt som man myser runt :)
Rode Gradin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress