1 oktober 2017

En ny plan i livet

Allmänt

 
Ny månad och nytt blogginlägg! Hello Oktober.
Visst är bilderna ovan lite småhärliga ändå? Tagna tidigare i veckan från en liten skogstur. Dizel (har precis lärt mig att ni stavar så Ida, visst gör ni haha?) har mamma varit hundvakt till under veckan som gått, medan bror och Ida har glassat på soliga grancan. Hon kommer hit om en liten stund och jag förebereder mig på att känna mig som en färglös potatis. Looking forward to that!
 
Vad har jag gjort under min lilla vistelse off från bloggen då? Jo, jag har väll mer eller mindre funderat ut ännu en ny plan i livet. Plan B eller A vet jag inte riktigt men ett alternativ mot min ursprungliga som är siktet mot Stockholm. Så tacksam såhär i efterhand att jag varit kvar hemma på slätten ett litet tag till, om man tänker på att jag får uppleva ännu en höst här ute i det vackra landskapet och att jag har tid att fundera ut mitt nästa steg. Har sina för och nackdelar med att bo såhär utanför en mindre stad med små samhällen som grannar. Det är charmigt på ett sätt, men jag vill se mer! Bo någon mer stans och få smaka på ytterligare fler platser. Har två saker som jag är hundra på att jag vill göra nu. Ska bara hitta rätt plats och möligheter för det!
 
En liten fråga och fundering till er kanske; Hur kombinerar ni storstadsliv med landet? Har ni någonsin känt att ni har varit tvunga att välja det ena eller det andra, eller har ni lyckats kombinera båda?
 
Nu snapar Ida att hon är på väg så det är bäst jag avslutar här och tar mig an någonting mer på listan innan hon kommer. Här vankas höstprommis med vår lilla favorit på fyraben, Dizel yeey! Härlig 1 oktober till er ♥
Ida

Hej, ja precis i hans stamtavla stavas det så men brukar nog slarva och skriva Diesel oftast tror jag ^^

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress