29 oktober 2017

Gaming och Risotto

Allmänt

Ett litet inlägg från i tisdags!
För det första bestämde jag mig för att inviga skjortan som både känns och ser ut att höra hemma i "pyjamas garderoben". Inget mig emot. :) På dagen gled jag runt för att fixa lite ärenden. Sedan drog kusan vidare för risottomiddag och spelkväll!
 
Den här goingen kan man ju bara inte få nog av.♥ Så personlig och knähund i ponnystorlek, typ. Det är så tomt utan en egen plutt här hemma. Även om det öppnar upp för mer spontanitet på annat håll, så tror jag på ett liv med djur inblandat. Hästarna ger en grymma insikter som ansvar, planering och fokus. En hund ger sällskap, trygghet och empati, och vise versa inom båda områdena. Möjligheten att ha båda i livet i framtiden vore ju en dröm, vill jag tro. Sen vet man ju aldrig vart tillfälligheter och möjligheter tar en. 
 
Ida visade ett superkul spel förra gången vi umgicks hos dem. Ett riktigt sådant där asjobbigt och samtidigt dökul spel som får en att både tänka och stressa som en idiot om vartannat haha. Kommer inte ihåg exakt vad det hette, mer än att huvudkaraktären heter Hue och att spelet går ut på att göra saker med färger, typ. Luddigt men sååå underhållande verkligen! Tycker tv-spel överlag kan vara fett kul, så länge det inte handlar om att skjuta hej vilt. Alldeles för seriöst för min smak. ;) Kom ihåg när vi var små och spelade Crilles bilspel han hade, eller Barbie med hästar. Alltså barndomskärlek till det!
 
Nu ska jag kolla om andra säsongen av ryttareliten och käka smågodis. Klockan är då alldeleles för lite i jämförelse med min mat och sovklocka. Uff för vintertid och mindre dagsljus, sicket dumt påhitt. ;)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress