27 oktober 2017

Middag för tre

Allmänt

Med två som studerar, en på annan ort och en med en nyfunnen kärlek, så kan det vara svårt att få ihop alla på ett ställe. Men igår lyckades vi!
Tjejerna kom hem till mig där jag bjöd på tacogratäng med en fräsch sallad till. Är ni också sådär att ni velar i all oändlighet när det kommer till middagsrätter? Har alltid så svårt att komma fram till någonting vettigt som inte känns för basic. Måste nog utöka receptboken lite!
 
Förresten; Huur tråkigt är det inte när det är såhär mörkt? Förstör mitt fotoflow totalt haha. Och vet ni vad? Jag trodde knappast jag någonsin skulle säga det här; men jag har ingen som helst längtan efter jul. I vanliga fall räcker det med att jag ser en kartong pepparkakor, känner doften av kanel eller föreställer mig julgranen på sin vanliga plats vid trappen för att det ska pirra till med ett litet lyckorus. I år känner jag mig bara likgiltig inför både paketinköp och pyssel. Som jag sa till mamma igår; 
 
– Det känns det brukar kännas inför midsommar. Inget märkvärdigt what so ever.
 
Haha, så deppigt! Snälla kom och överrös mig med lite excitement någon!! 
 
Hur som helst, tillbaka till gårdagen. Vi satt där runt köksbordet och diskuterade livets alla små delar. Är så glad för att vi alla tre har gått från gymnasiets stökiga år till ung vuxen. Från spikraka mål och vägar till hopplöshet och osäkra vägval. Jag själv inser att jag befinner mig mer i det sista alternativet just nu, efter att ha utvecklats framåt de senaste två åren. Står helt still på alla plan känns det som. Jag är till största del den enda som sitter på makten för att förändra det. Men är helt inspirationslös och har slut på både lösningar och idéer. Lite som att stå i mitten av en rondell och ba; "Happ, vilket håll ska jag åka mot nu?" Jag kanske inte skulle kalla det för hopplöshet ändå, utan mer som total förvirring och ett "What the hell am I doiiiing?".
 
Till kvällen passade jag på att plocka mig en påse lösgodis igår. Ska krypa ner i soffan och ha äkta fredagsmys. Fundera ut några porträtt jag vill fota. Tjabo hade varit perfekt för det med sin svarta päls och snälla ögon..♥ Får hitta mig en annna kandidat till det istället. Nu ska jag lämna ifrån mig datorn en stund, få lite frisk luft och åkerkomma med förhoppningsvis nya idéer och fräsch inspiration. Jag har trots allt friheten att HELT skapa mig ett nytt liv, vart jag vill och med vad jag vill. Nu jäklar ska jag hitta någonting som får hjärtat att bulta lika extra! Expedition new adventures (och gärna innan jag blir helt tokig och börjar ta drastiska och dumma beslut haha). Happy Friday på er!
 
My Nadja Luong Phan

så mysigt!

Svar: Väldigt! Sådana stunder som gör höst-mörkret helt okej ändå :)
Rode Gradin

sarah

ser gött ut

Svar: Oh ja, det var det!
Rode Gradin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress