Happy Friday you guys!
Jag ligger nedkrypen i soffan och värmer mig från den numera påtagliga höstkylan. I helgen ska det dock bli varmt? Not complaining!
 
Ville egentligen bara kika in och dela med mig av den senaste vloggen från veckan (klicka här om du inte ser rutan). En riktigt rolig en måste jag väl ändå säga haha. Jag och mamma stack och klippte oss, hängde i bilen och kom in på det där med "free the nipple". Är det så najs ändå?
 
Hoppas ni får en fin kväll så hörs vi snart igen. Har några utkast som ligger och väntar på att bli publicerade, så ska se om jag hinner knappa ihop dem i helgen. Tills dess så får ni ha det så bra – godnatt! :)
En magiskt fin kvällshimmel från mitt sovrumsfönster förra veckan.
Ni vet hur man säger att drömmar man drömmer under natten är hjärtats sanna önskan? Precis en sådan har jag haft inatt och vaknade upp med ett lite rörigt hjärta. Men förutom det så är jag nu redo för en dag ute på språng!
Ska faktiskt iväg men mamsen idag. Länge sedan vi var iväg tillsammans så det ska bli mysigt.
 
 
Fick goaste kommentaren av en vän för ett tag sedan på tal om det, att min blogg känns "mysig". Vilket är precis hur jag vill att den ska kännas! Ingen stress, ingen prestationshype eller fasad. Det är "målet" i alla fall eller det intrycket som jag tror och hoppas att den ger. Precis som jag tyckter det är att klicka in på Annikas blogg. Kikar alltid in där när jag behöver ett "break" och en lugn stund. Fastnade för den när jag satt och scrollade i nätverket under min praktik på blogg.se, sedan dess är hennes lilla krypin en given favorit! Den får mig typ att längta till en plats jag aldrig varit på, till skånes natur och sköna vibe. Kanske är det en skev och smal bild av hur det egentligen är, (precis som man tror att livet i USA är som man ser det på film) men det är väl egentligen det som är charmen. Att man får inspireras och drömma iväg lite för en stund i någon annans vardag, tankar och liv.
 
Nu måste jag göra i ordning mig här om vi ska hinna. Hoppas ni får en fin dag och kväll så hörs vi snart igen!
Kramar♥
Klicka här för att komma till videon om du inte ser rutan över.
 
ÄNTLIGEN fick jag upp den här videon.
Som jag redan tröttnat på innan den ens var publicerad haha. Och gissa vad som kom med posten igår (eller delar av det? Paketet som jag snackar om i videon. Får bli en senare video eller blogginlägg om det istället! Om jag blir nöjd vill säga. :)
 
Har verkligen fastnat här vid skrivbordet i mitt rum. Förut satt jag i princip aldrig här, men nu flödar kreativiteten så fort jag sätter mig ned. Med ett foto på mig och lilla Corina framför och utsikten över närkesslätten åt höger. Går typ inte ens att fånga på bild hur vackert det är. Skäms nästan vid tanken på att jag planerar att byta bort det här mot en låda med brusande trafik och byggnader som miljö. Men allt har väl sin tid och charm tänker jag. I framtiden ska jag allt sitta på samma sätt som jag gör nu, med en ny favorit utsikt att blick ut över.
 
 
Jag är nog definitivt mer av en "åker och fält-älskare" än en "vatten ända bort i horisonten" kinda girl. ;)
Nu ska jag vara så spännande som att ta krattan i ena handen och handsken i andra och rensa de löjligt stora ytorna grus här hemma. OM jag inte prioriterar en extra lång dusch med hårinpackning vill säga.. regn kan jag inte skylla på heller i det beslutet haha. Attans. ;)