5 september 2017

Before He Cheats

Allmänt

Jag lyckades slå en fullträff med en ledig måndag, ensam hemma, med regnet som står på tvären utanför. Har gått runt i min mysigaste collagetröja, tvättat och städat lite med Carrie Underwood i högtalaren. Plus lite myshäng, såklart!
 
Raderna ovan skrev jag för bra många timmar sedan, innan mamma klev innanför dörren. Jag ställde mig och lagade lax i ugn med täcke av soltorkade tomater och basilika (ni vet den där creme fraichen som finns i mejerihyllan? Så gott!) Idag blev det potatis till men det godaste är egentligen en krämig gratäng, mums!
 
Hörrni, det här med bilar alltså. Jag är SÅ trött på att behöva laga och laga och laga hela tiden. Ibland känns det nästan som att bilen är mer trasig än hel haha. Dock ändå glad för de många och långa milen den har gått de senaste två åren. Men jag kan inte räkna med den när jag verkligen behöver det längre. Nu har den stått i närmare tre veckor (förmodligen fjädringen som gått) och jag behöver den senast om en vecka. Huh, paniken! What to do, what to do..
 
Nu signar jag ut här. Hjärnan går som varmast framåt midnatt som vanligt ;)
Vi hörs och syns, godnatt!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress