Fredag och vi alla vet ju vad det betyder; New music Fridaaay!!
Förutom att jag börjar dagen med att gå igenom listorna så ska jag iväg och träna om en stund. Faktum är att det är få gånger jag faktiskt kliver in i ett gym. Helt enkelt för att jag trivs bättre av att träna ute och på andra sätt som inte kräver redskap. Men också av den bekväma anledningen att jag är så himla lost haha! Har liksom inte velat ta tag i den biten med hantlar, stänger och konstiga maskiner. Trivs bäst på egen hand – so far ;)
 
 
Har inte riktigt fastnat för någon ny release såhär långt, förutom Can´t go back home med Mika Zibanejad. Annars är här två favoriter från veckan som varit. So am I fastnade direkt och New Rules visade Ida för mig. Hur har jag missat den? Så on point, inklusive videon som du hittar här. Har verkligen haft en Carrie Underwood vecka så självkart får det åka med en från henne också.
 
Hoppas ni har en go fredag framför er om det så är träning, myshäng eller a night on the town. Juste! Ska iväg och hämta ett paket också med ett klädesplagg som jag längtar sååå mycket efter att bära när det blir lite kyligare ute. Har väntat lite för länge med att hämta ut det (har väntat på ett annat paket) men nu måste jag allt hämta ut det ändå. Så plingar väl telefonen med nytt leveransbesked lagom till kvällen säkert haha. 
 
Ha en fin dag så hörs vi snart. Kramar!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress