Klicka här för att komma till videon om du inte ser rutan över.
 
ÄNTLIGEN fick jag upp den här videon.
Som jag redan tröttnat på innan den ens var publicerad haha. Och gissa vad som kom med posten igår (eller delar av det? Paketet som jag snackar om i videon. Får bli en senare video eller blogginlägg om det istället! Om jag blir nöjd vill säga. :)
 
Har verkligen fastnat här vid skrivbordet i mitt rum. Förut satt jag i princip aldrig här, men nu flödar kreativiteten så fort jag sätter mig ned. Med ett foto på mig och lilla Corina framför och utsikten över närkesslätten åt höger. Går typ inte ens att fånga på bild hur vackert det är. Skäms nästan vid tanken på att jag planerar att byta bort det här mot en låda med brusande trafik och byggnader som miljö. Men allt har väl sin tid och charm tänker jag. I framtiden ska jag allt sitta på samma sätt som jag gör nu, med en ny favorit utsikt att blick ut över.
 
 
Jag är nog definitivt mer av en "åker och fält-älskare" än en "vatten ända bort i horisonten" kinda girl. ;)
Nu ska jag vara så spännande som att ta krattan i ena handen och handsken i andra och rensa de löjligt stora ytorna grus här hemma. OM jag inte prioriterar en extra lång dusch med hårinpackning vill säga.. regn kan jag inte skylla på heller i det beslutet haha. Attans. ;)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress