Huawei P20 Pro trillade ner i min brevlåda igår. And I couldn´t be happier!
Är det inte lite komiskt att telefoner fortsätter att bli större? Jämförde med min nu gamla telefon som jag haft i tre år. Då hade jag problem att nå rakt över skärmen med tummen när jag höll den i en hand. Nu ser den "liten" och smidig ut jämfört med den här, i vart fall, 1.5 cm längre kompanjonen. Men jag är mer än nöjd över mitt uppbyte!
 
Kameran kan man ju tacka och bocka för. Vid första anblicken såg jag ärlig talat ingen större skillnad, men sen klickade jag mig in på snapchat och då var kvalitén märkbart sååå mycket bättre. En mobilkamera för mig kommer aldrig överträffa en systemkamera, det kan omöjligt bli samma kvalité i slutändan. Men det är alltid skönt att kunna fånga små ögonblick på bild, för lite mindre uppgifiter än vad jag föredrar att använda riktiga kameran till. 😊 Jag var länge fundersam på om jag skulle byta till Iphone nästa gång det var läge för mobilbyte. Men nej, jag är mer än nöjd med android och har aldrig haft några märkbara problem. Återstår att se vad den här går för.
 
Någon mer som gått över till Huawei? Vad tycker ni?

23 april 2018

Little lamb

Allmänt

Huuur fantastiskt söta är inte de små lammen? Bilderna är ifrån förra helgens visit ute på "landet, landet". 
Medan däcken byttes kröp jag mig försiktigt in hos fåren. Med målbilden att gosa lite med de nu något större lammen. Några färskingar är de ju inte längre, men tillräckligt små för att hjärtat ska kramas om lite extra när de skuttar runt bland tackorna.
 
Mig ville de ju inte hänga med. Men efter lite tålamod så lyckades jag fånga småttingarna i rätt ljus och rätt vinkel. KUNDE inte slita mig haha. Bilderna på mig står mamsen för. 🙂
 
Visst ser de nästan overkliga ut när man har tittat på dem ett tag? Så lurviga och olika varandra!
Nu är huset tomt på hundhår igen.
Solen har gått ner för dagen men vinden fortsätter vina runt husknuten. Fräknarna har dubblerats på kinder och näsroten. Tack för den här sköna fredagen som har varit fri för avkoppling och återhämtning!
 
Diesel har som ni kanske har förstått haft en liten sleepover här under de gångna två dagarna. Kravet från mamma är att han måste sova på mitt rum om han ska stanna över natten. Deal – trots hans ibland ljudliga grymtanden och klickande (?) från klorna när han travar runt på golvet för att byta sovställning. Ska bli skönt med en ostörd natt inatt, ändå. 😉
 
Nu till rubriken, nämligen låten här nedan, som ligger lite extra nära hjärtat.
Ta en "lyssning" ▶️
 
 
För livet nu, för dem du förlorat som stått dig nära, en tröst i sorgen eller ett kärleksrop. Låten ger mig gåshud. Låt inte livet rinna iväg – och glöm inte att det viktigaste vi har är varandra.
 
 So mothers, tell your sons you love 'em.
Even if they fuck up, you've only got each other.
Now fathers, take care of your daughters.
It's the way their brought up,
they're just tryna find ya in someone.
 
So look up when you're lonely, heaven's so close.
Nothing lasts forever, I thought you should know.
I'll be the breeze when the suns out.
Stay outside when you're cold
and I know it hurts but I'm home.