16 april 2018

Family BBQ

Allmänt

Ett av de bästa sätten att spendera en söndag: Kravlöst omgiven av familj eller någon du tycker väldigt mycket om.
Nu råkar jag tycka väldigt mycket om min familj, blodsband eller inte, så jag slog väl på så sätt två flugor i en smäll. Vi samlades hemmas hos bror min och Ida, grillade och firade honom lite i efterskott. Alltså kan vi snacka om den här goingen till hund? Jag kan på riktigt inte komma på någon mer personlig och vänligare hund än honom. Tjabo går inte riktigt jämföra med då de två är (var?) väldigt olika som individer. Även om jag kan se en gnutta Tjabo i Diesel också, vilket känns fint och tröstande på något sätt. ❤️ Hur som helst: Diesel bestämde sig för att gos inte var mer än rätt en dag som denna. Så där satt han, bredvid lillebror, med tassen på axeln och så nära det bara gick. Det är inte för inte som hjärtat smälter!
 
På vägen ut ur samhället passerade jag flertalet andra hus med uppfarter fyllda till bredden med bilar. Lite som att just den här söndagen var en outnämnd dag för att samla massa favoritmänniskor under ett och samma tak, för att gemensamt avsluta veckan på ett härligt sätt. Om det sen var fallet i alla hus kan jag såklart inte svara på, men jag vill tro att det var precis så!
 
Hade ni en fin helg?
I lördags lös solen från en klarblå himmel och gjorde altanen sommarvarm, där jag givetvis spenderade större delen av dagen. Ren lycka bara det! ☀️ Nu ska jag med andan lite i halsgropen sätta saxen i mammas händer och låta henne klippa bort vinterns slitna toppar. Wish me ( eller her snarare) luck haha.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress