Yoghurt med färsk ananas, granola och frön. Mums!
Kom och tänka på den tiden då en skål yoghurt innebär ett lager med Kellogs frosties. Dom där sockriga flingorna som blev alldeles sega efter ett tag, om ni minns? Antar att varje decennium i livet har sin charm i matväg. 😉 Men huaaa vad sliskigt haha! 
 
Sitter med altandörren öppen och väntar på att solen ska nå soldäcket. Antar att det är märkbart hett för er som befinner er inne bland höghus och villor? Här ute blåser det så att gardinerna flyger och far. Livet på slätten. Hela min sommar är fullbokad från slutet på juni till slutet av augusti, i vart fall jobbmässigt. Semester uteblir och äventyr får tas som det kommer. Därför det känns lite extra härligt med varma vårdagar och försmak på brunbrända ben och obotlig sommarlycka. Men jag ser det som att jag offrar lite för att sedan förhoppningsvis kunna vinna dubbelt!
 
Ha en fin, varm, solig, kärleksfull och minnesvärd dag goingar.
Säg som det är, fråga ut någon på dejt, ät en extra skopa glass, spring dig svettig eller gör någonting som kan ge dig precis det du önskar och vill ha. Om det sedan leder till en kalldush och raka motsatsen till det du hade hoppats på – gråt en skvätt, ryck på axlarna och släpp det. Du kan inte veta någonting om du inte frågar och att säga det högt är en förutsättning för att det ska kunna hända. Kom ihåg det, kramar!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress