Tacos, mys och väldigt mycket hund, as you can see ( det går bara inte att välja bort bilder på den där sötnöten).
Han fick ett nytt gosedjur av husse och matte när de kom. Dino the dinosaur blev inte bara snabbt den nya favoriten, utan ger också ifrån sig pipljud i så låg decibel att bara hundar hör det. Hur fett? Men framförallt skönt för våra öron och mentala stabilitet som aldrig hade fått en tyst stund annars haha.
 
Med midsommarservetter i glasen och tacos på tallriken hade vi vår egen lilla "påskmiddag" i söndags. Anledningen till den "icke så högtidliga" maten var egentligen resultatet av ett desperat försök till att rädda middagen, när vi i förra veckan fick bottennapp i frysdiken och inte såg en enda hel lax i sikte. Men det var inga ledsna miner runt bordet för det!
 
Jag har krypit upp mig här i soffan och blandat nytta med nöje de senaste timmarna. Lyssnat på regnet som smattrat mot rutorna, strykit saker på "att göra"– listan och reflekterat kring personligheter. Vad kan jag plocka och inspireras av från andra människor för att sedan influera i mitt eget liv? Vem vill jag omge mig med, vilka vill omge sig kring mig? Hur kan jag ändra mitt synfält för att kunna se på världen med nya ögon och skapa mig en omgiving som känns magiskt bra för mig. Förstår ni hur jag menar? Tänk efter så inser du ganska snabbt att du på ett sätt lever i din egen lilla värld där du har fokus på olika saker. Familj, vänner, kärlek, rutiner, sysselsättning – om du aktivt fyller varje del av ditt liv med saker som gör dig gott, så har du inget behov av att lägga fokus på saker som inte gör det. För det är inte viktigt för dig. Du får den uppmärksamhet, bekräftelse och utmaning som du behöver. Och där kanske det viktigaste egentligen är att hitta och omge sig med personer som får dig att må bra i själen. De där guldkornen som du skulle göra allt för. Som på något sätt plockar fram saker hos dig som gör dig den personen som du vill vara. Det är ta mig tusan den mäktigaste saken i hela världen! Få någon att känna sig behövd, uppskattad och hyllad for no particular reason whatsoever. Vi behöver mer sånt, inte bara i kärlek, utan också i vänskap.
 
Nu är klockan 16:33 och jag ska hälla upp det sista som finns i godipåsen, slå på ett serieavsnitt och bara mysa.
Tack gråa dag för att du kom så lägligt! ☔️
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress