26 augusti 2018

Min nyfunna kärlek

Allmänt

Jag har funnit mig en ny kärlek över sommaren - Boohoo. 
I vanliga fall brukar jag dra mig för att beställa för mycket online då det alltid är svårt med passform osv. Men överlag så har båda mina beställningar varit över förväntan. Tror dock deras nederdelar är mer anpassade för någon med lite mindre rumpa haha, där sitter de inte hundra. 😏 Men de här svarta kostymliknande shortsen har jag LEVT i under de varma sommardagarna vi har haft. Klädda men ändå tunna nog att kunna bära i hettan. Linnet är också därifrån, 50 spänn för ett mjukt plagg med smickrande passform. Värt! Nu väntar jag bara på att det känns dags att klicka hem lite varmare kläder. Då blir det mer stickat och långärmat tillsammans med sneakers och jackor.
 
Jag vet inte vad som har hänt med mig numera, men jag uppskattar morgontimmarna så sjukt mycket. De är så fridfulla och ger verkligen möjligheten att starta dagen innan den har börjat, if that makes sense? De här senaste två månaderna har verkligen givit mig peace och rutin. Tempot har varit högt men motivationen har varit på en helt ny nivå. Mår bra, levererar, prioriterar och ser på livet med andra ögon. Någonting jag verkligen har lärt mig och insett är att - du kan aldrig säga till någon att lösningen på alla problem är att se det positiva i allt. För befinner du dig inte i den sinnesstämingen så är grundproblemet betydligt större än så. Det är lite som att säga att ett högre vattenintag kommer bota din akne, i doesn´t work that way, för alla. Är du i peace med dig själv så kommer du att se på livet med ett lättare hjärta. Det sker automatiskt och du behöver inte ens reflektera över det. En välmående själ lyser upp och ser färgerna i varje situation medan en krigande själ mörkas ner av skuggorna. Lite så ser jag på det i alla fall, eller hur tänker ni?
 
Vart DU än befinner dig i livet så hoppas jag att du får en bra söndag.
Jag börjar känna mig back on track och kommer ta dagen precis som den kommer. Springskorna och den högre växeln får vänta tills nästa vecka. Hellre ge sin kropp de bästa förutsättningarna än att ta språnget för tidigt.
 
Kram på er!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress