1 augusti 2018

Dream case

Allmänt

Hur drömmigt är inte det här datorfodralet?
Ville bara snabbt kika in här och visa det vad jag tror är det drömmigaste i materiell väg jag har sett i mitt liv.
 
Såg den på en hylla inne i en butik och tänkte för en kort sekund att det måste vara en annan kund som lagt av sig det fluffiga fodralet. Men nej, på den fanns en prislapp och även om kärlek inte kan köpas för pengar så kunde jag bara inte kliva ut därifrån utan att dra kortet och bära med mig den hem i en påse. Den funkar säkert både till block och dator beroende på vad man vill använda den till. Jag kommer använda den till mina framtida uppdrag där datorn har en central roll, och påminnas om de drömmar som får mitt hjärta att slå lite extra. Ett rosa fluffigt yttre som skyddar min väg till kreativitetens alla världar. Enligt mig är den det perfekta komplimentet till min kära guldägodel. Gold to my gold. Lite rosa fluff på det och det är som gjort för att drömmar ska slå in. 
 
"Dream big, work hard and make it happen"
 
Det kanske man inte behöver något klyshigt citat för att göra, kan jag tycka. Men det är en fin påminnelse om vad som faktiskt är möjligt att genomföra.
 
Nu --> mys och finalen av Love Island. 
(The fact att jag precis reste mig upp med datorn i famnen för att tända lampan några meter bort och glömde laddaren jag precis satt i. Dags att ladda hjärnkontoret tror jag haha.)
Godnatt på er!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress