Med den rådande högtidssäsongen och kommande festligheter så kändes det inte mer än rätt att klicka hem "den lilla svarta". 
Hanna Friberg aka Hannalicious släppte sin partykollektion i sammarbete med NAKD och i den fann jag denna. Lång ärm, lagom längd, lite tjockare tyg och krage med dragkedja. Föll pladask och är SÅ nöjd!
 
 
För mig handlar det till största del om att hitta festplagg att kunna använda vid flera tänkbara tillfällen. Vill man ha en mer formell outfit och känner sig obekväm med urringning så är det bara att dra upp dragkedjan ett snäpp. Annars är det bara att ta på sig ett par klackar and you´re good to go! Dressad men med det lilla extra, skulle jag säga. 
 
Vad är er "go to" i sådana här festtider?
Under otagliga promenader sedan i oktober har jag då och då slängt ett öga in mot skogen. Spanat, letat och studerat. I förhoppning att finna den perfekta julgranen. 
Tillslut fann jag den. Där stod den på andra sidan krondiket. Med rätt höjd, vid omkrets och jämnt fördelad med grenar. Som tagen direkt ur en disneyfilm.
 
 
"Färdighuggen" så blev jag först osäker på om den skulle få plats där på ovanvåningen (eller om vi ens skulle lyckas frakta hem den haha). Men in i bilen fick vi den! Bort med en bit av botten och toppen och *vips* så stod den där, the perfect Christmas tree. Tror aldrig jag har haft en finare julgran i hela mitt liv. Pyntet är ju bara pricken över i:et. Där har vi ju alla olika stil och smak. 😉
 
 
Imorgon drar mitt jobbrejs igång på riktigt. Full fart ända fram till jul!
Lyckades få ihop och synka ett par lediga dagar som jag och min fina vän spenderade genom att göra "all things Christmas". Julmys med otagliga koppar te, pepparkakor och polkagrisar. Men mer om det i ett annat inlägg. Nu ska jag wrappa up den här dagen och se till att få lite sömn i kroppen inför imorgon.
 
Kram på er så hörs vi snart!✨
 
Två månader senare så är äntligen en ny video uppe.
Tack och lov är datorn tillbaka i mitt knä, utan att varken filer eller program gått förlorade. Var osäker på om jag ens skulle ladda upp vloggen. Men den slutade faktiskt som en av mina favoriter!
 
Tryck på videospelaren här nedan eller på bilden för att se när jag provsmakar B&J´s juliga glass, gör mig i ordning för en intervju och babblar på i vanlig ordning om allt mellan himmel och jord.