Vill knappt nämna att jag vaknade upp med den där skavande känlsan i halsen idag. Tänker bestämt bara igonera det i någon form av förhoppning om att den gör likaså. Tror ni det funkar?😏
Det, och det faktum att det vräkte ner snö imorse, satte grus för mina träningsplaner idag. Istället spatserar jag fortfarande runt i sovtishan, tvättar och steker pannkakor samtidigt som jag shufflar mig igenom årets lista. Ska se om jag lyckas hitta någon god smoothie gjord på apelsin sen för att få i mig lite extra vitaminer. Jag SKA ha livets helg i helgen, så är det bara haha.
 
Fundering: Har ni gått till en osteopat någon gång? Varför/mot vad och märkte ni någon skillnad?
Jag har min första inbokade behandling inom ett par veckor och jag som bara trodde det gick ut på att hitta orsaker till smärta fysiskt, och behandla det, insåg när jag läste på att det handlar om så mycket mer än så. Om jag har förstått det rätt handlar det om att hitta obalans i kroppen som bland annat kan påverka cirkulationen, nervssytemet och kroppens funktion rent muskulärt. Jag som aldrig varken har gått till massör eller "rätt ut kroppen" på det sättet, kan ändå ana att det finns både det ena och det andra att rätta till. Som hästtjej har den ju fått lite stryk genom åren, så att säga haha. Ska bli intressant och se vad det mötet landar i! 

18 februari 2018

Lyckan i ett snöfall

Allmänt

Lyckan när man hör årets första vårfåglar? Total!
En av de få gångerna när snön är sådär riktigt fin är väl ändå när snöflingorna seglar ner som om de är i slowmotion. Som att tiden har stannat upp för ett litet slag. Är ju för allting som känns magiskt och det måste man  väl ändå säga att ett sådant snöfall gör. Inte sant?
 
Tre veckor in i Februari, bara sådär. Allt känns sådär vardagligt och "rutinigt" att jag slår knut på mig själv from time to time. Men samtidigt har det sin charm, en chill-period liksom. Men nästa helg blir det andra bullar ni! Då styr kosan mot en annan stad. Behöver lite ny energi känner jag! Lite "hände det där precis" - moments och out of the comfortzone upptåg haha. Så kanske vi får några härliga minnen att blicka tillbaka på från 2018 också. 😏 Can´t wait!
 
Innan dess ska jag förhoppningsvis både inleda lite nytt jobb och reva av något pass på gymmet. Lätt att bara följa med när mamma drar dit. Annars kör jag alltid bara med det jag har hemma, men det är bra gött att kunna springa av sig lite på bandet då och då. Känns mer motiverat än att försöka sig på det på skridskobanorna här ute haha.
 
Ha en go vecka så uppdaterar jag om läget efter helgen. Kram på er!

14 februari 2018

My valentine ❤️

Allmänt

Cupid i en något annorlunda skepnad och form.
Kreatör som jag är så kändes det inte mer än rätt att få till en bild till årets mysigaste dag. Så jag grävde fram inspirationen, spånade lite på tänkbar rekvisita, captions och innehåll. Redan lagom till frukosten dagen därpå (fick gnugga bort sömnkornen från ögonen natten innan när jag kom på idén) visste jag vad jag skulle göra, hittade det jag behövde hemma och vips - så var det gjort! Tur familjens lilla gullunge har en matte som går med på alla tokiga idéer som han får utstå haha. 😉
 
Jag vet att Alla Hjärtans Dag i mångt och mycket anses vara en högst orättvis, överdriven och överreklamerad grej. Ingen dag sammanför väl så många bittra människor som den här gör. Which is fair, fattar grejen – alla trivs inte med att hänga med Cupid liksom. Men personligen så älskar jag det!
 
Jag och mamma var ute en sväng och sprang på en hel VÄGG med nallar, dekorationer, hjärtan, ballonger, ljus, kort – allt möjligt som kan göra dagen extra fin. Nu blir det inget speciellt i år, men nästa år ska jag ta mig tusan hosta en Valentines Day-middag alltså. Huuur mysigt?! 😍 
 
Happy Valentines Day hörrni och ALL kärlek till er. 💋