Ni vet den där stunden när hela rummet luktar fräsht av hudvårdprodukter, huden är sådär babylen och du har dragit på dig en stor oversized t-shirt som når dig till knäna. Där befinner jag mig just nu. Kändes perfekt att titta tillbaka på veckan medan håret torkar och teet kallnar lite här bredvid!
 
Ni ser den magiska soluppgången här ovan? Lagom tills jag gjorde mig redo för att klä på mig och åka till stallet, steg solen i horisonten och väckte liv i såväl dagen som i mig. Kände lite carpe diem över den stunden haha, nu jäklar ska här fångas dagen! Sedan att morgonen tog en lite frustrerad vänding (bokstavligt talat) är en annan femma. Var 500 m ifrån stallet när jag hamnade bakom en lastbil som plötsligt blev ståendes och tog upp hela vägen – fick så snällt vända och köra en mil runt för att komma fram haha, då var den bra billig kan jag säga!
 
Förutom det har jag hunnit att både kära ner mig i tre bostäder, fått livsråd av en go dam på 93 bast, fått gratis älgsafari (igen), drömt ofantligt mycket mardrömmar, vält ut flera paket jordgubbar på Willys butiksgolv och sliti mig upp för att servera frukost halv sju imorse. Passade på att ta ett syntest igår också där det visade sig att jag har fantastiskt bra syn - tack och bock för det!
 
Nu en fråga till er - vart är det bästa stället ni har framkallat foton ifrån? Har en bunt på 100 bilder som jag vill få utskrivna i handen och behöver lite tips!
 
Och för att avsluta det här inlägget med en liten tanke; Känner ni någonsin att ni skulle vilja.. inte undo but redo saker? Jag känner inte nödvändigtvis att jag skulle vilja ha tillfällen ogjorda, utan snarare få en chans att "göra om göra rätt". Saker går inte att ta tillbaka och att ångra känns kämpigare än att acceptera och glömma. Hur orättvist, jobbigt, pinsamt eller hjärtskärande det är. Rätt människor som du har träffat vid fel tillfällen, ögonblick som blivit till suddiga minnen, du har sårat och blivit sårad tillbaka. Eller de tillfällen som du numera skrattar nervöst för dig själv när du tänker på, hur dead serious du än var när du levde dem. Förresten, jag tar tillbaka det där med att träffa rätt människor vid fel tillfällen. Jag tror inte på det. Har den fått dig att känna någonting, så var det rätt just då. Inte sant? 💭
Daniella

Superfina bilder ju, gillar speciellt nr 1, när du har med förgrunden :)
Jag har beställt framkallade bilder från Photobox två gånger. Vet inte om de är bäst och billigast, men jag är nöjd med mina foton iallafall. Och vet att de ofta har rabatter!

Svar: Åh, tack goa du! Ja jag var lite inne på dem också. Kör nog på det, tack 😃
Rode Gradin

Sofia Hult

Först måste jag bara säga omg vilka underbara fina foton du tagit . Jag " halka " in på din blogg och måste få säga det. Du är nog min största favoritbloggare just nu här på blogg.se
Underbar blogg ❤❤❤❤❤

Svar: Wow, känner mig hedrad! Tack så hemskt mycket goa du 😃 Har du något önskemål eller något du undrar över, så är det bara du slänger iväg en kommentar. Ha en fin dag!! 🔆
Rode Gradin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress