Hörrni, jag behöver lite smoothie-tips!
Villken kombo är er favorit? Vill hitta några gjorda på mer grönt och inte bara bär. Har ni några goda tips?
Den ovan är gjort på blåbär och banan vad jag minns.. med vatten och en skvätt mjölk. På Sommaren kör med endast med vatten dock! Godast så då det den svalkar och inte blir lika mastig. 

Såhär med en ny vecka runt hörnet så var det verkligen perfekt med en solig utedag idag. Älskar att vakna med ljuset. Se solens strålar växa sig starkare och starkare samtidigt som man gör sig ordning med någon form av tränings utstyrsel. Idag fick det bli ridkläderna som åkte på! Ännu en sak att längta till med våren. Då är det ju magisk med fåglarna som kvittrar och känslan av att ingen annan är vaken. Fridfullt! 🌷 Under sommaren blir det desto svårare då det blir så omänskligt tidigt haha. 
 
 
Jag kom precis på en sak som kan vara lite intressant att lyfta här. Hur ser ni på ålder? Har ni en siffra i livet då ni ser er ha upplevt vissa saker? Eller reflekterar ni inte över sådana saker alls? Ska erkänna en liten sak här, förra veckan hade jag en släng av 22-årskris. En riktig sådan "jag är rädd för att inte hinna med allt jag vill göra i livet" - kris. Jag känner mig stundtals jagad. I know right, vissa skrockar lite för sig själva och tänker "lugn lilla gumman, du är ung än". Och jag instämmer med er. På åldersskalan anses jag vara ung, men hur är det med de saker som tillhör tiden som är nu? Jag är ung i jämförelse med vuxna i medelåldern, belånade hus och knäproblem. Men ni måste hålla med om att man känner sig långt ifrån odödlig när livsnormen menar på att hela grunden för resten av ditt liv, sker innan 30. Det är som att få tunnelseénde och se resten av livet passera i revy innan du ens ha fått en chans att leva det. Tappar jag bollen nu så har jag missat mina chanser för att få vara med och klättra på livets häftigaste turnering. Typ så.
 
 
Jag ser dock det komiska i min halvt hysteriska livsuppfattning. Så det är tillåtet att skaka på huvudet och skratta, ta ner mig på jorden och dela med sig av sin visdom. Jag tror ändå att botningen för den befänga åldersnojan är helt enkelt att göra mer. Fylla livet med mer liv. Gå till sängs och känna; Vad som än händer imorgon, så är jag nöjd med vad livet har erbjudit tills idag. Tills dess får jag väl se till att dricka gröna smoothies och hålla mig ung inifrån och ut, medan livet rusar på likt ett hänsysnlöst lokomotiv. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress