Well hello sista dagen i Februari!
Visste ni att jag var redo för, och planerade inför, att spendera de tre första månaderna det här året utomlands? Först Brighton då jag ville uppleva den Engelska livsstilen, då jag fick mersmak för Storbritanninen efter Edinburgh. Hade ett datum satt och skulle bara bekräfta det. Sedan ändrade jag kurs lite och fastnade för Santa Barbara. Sol, värme och äventyr. Men i slutändan föll det på den ekonomiska biten. Det är besvikelse nog att inse att det som praktiskt taget är helt rätt tid för någonting, inte går att genomföra. Men för att det sedan är på grund av någonting så materiellt som en bit papper. Det är inte för inte som man får en liten ilsken klump i magen. 
 
Det är lätt att ta någon för att vara naiv när den säger att den vill kunna leva på ett intresse. Ha ett yrke som inte känns som ett jobb. Vad är det som är så skevt med att säga att "hey, jag hade gärna varit ledig så mycket jag kan och tjäna nog med pengar så att jag kan leva så", när det är precis det som största delen av världens befolkning önskar sig? Applåder till dem som lyckas skapa sig ett liv där varje dag känns värdefull, innehållsrik och trivsam. DÄR borde vi bli inspirerade. Istället för att plocka ner och fnysa åt de som inte vill se varje dag i resten av sitt liv som "ännu en dag på jobbet". Alla har olika inställning och förutsättningar, så har både jag och du. Men jag vägrar leva för en paycheck i slutet av varje månad. Både ur en ekonomisk som livs-förankrad synpunkt.
 
Hur var helgen då? Min blev inte alls som tänkt. Mina planer got defeated av några envisa siffror på febertermometern. Så retligt! Jag var dock redo att stoppa i mig en alvedon och åka ändå. En helg i Stockholm för att fira min kära vän, phuu.. INGA problem. Men ibland får man se sig besegrad, antar jag. 😏 Hade väl varit den utstirrade pesten under resan kan jag tänka mig haha. Det får bli härliga resor dit upp till våren istället!
 
Nu ni ska jag ge mig ut bland resten av landets krigare i den här iskylan. Ska de levereras födelsedagspaket så ska det! 💌
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress