18 februari 2018

Lyckan i ett snöfall

Allmänt

Lyckan när man hör årets första vårfåglar? Total!
En av de få gångerna när snön är sådär riktigt fin är väl ändå när snöflingorna seglar ner som om de är i slowmotion. Som att tiden har stannat upp för ett litet slag. Är ju för allting som känns magiskt och det måste man  väl ändå säga att ett sådant snöfall gör. Inte sant?
 
Tre veckor in i Februari, bara sådär. Allt känns sådär vardagligt och "rutinigt" att jag slår knut på mig själv from time to time. Men samtidigt har det sin charm, en chill-period liksom. Men nästa helg blir det andra bullar ni! Då styr kosan mot en annan stad. Behöver lite ny energi känner jag! Lite "hände det där precis" - moments och out of the comfortzone upptåg haha. Så kanske vi får några härliga minnen att blicka tillbaka på från 2018 också. 😏 Can´t wait!
 
Innan dess ska jag förhoppningsvis både inleda lite nytt jobb och reva av något pass på gymmet. Lätt att bara följa med när mamma drar dit. Annars kör jag alltid bara med det jag har hemma, men det är bra gött att kunna springa av sig lite på bandet då och då. Känns mer motiverat än att försöka sig på det på skridskobanorna här ute haha.
 
Ha en go vecka så uppdaterar jag om läget efter helgen. Kram på er!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress